promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 24: A Bikára borzalmas hatással lesz a mostani bolygóállás, a Rákot azonban nehezen tudja elkerülni a siker
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek a saját útját kell járnia, míg a Bak belesétálhat egy egyéjszakás kalandba, ha esetleg kimozdul otthonról. Pihenj, de azért készülj fel fejben a jövő hét elejére is. Lássuk, hogy mit jósol neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Forrnak benned a kreatív energiák, és a problémamegoldó képességed is a csúcson van. Igyekezz kihasználni a jó szériádat. Sok mindent véghez vihetsz ezen a hét utolsó napján és a következő hét elején is, ha nem csak lustálkodással vagy szórakozással töltöd az idődet. A döntés a te kezedben van. Este mindenképpen kapcsold ki a telefonodat, és picit elvonulva töltődj fel.  

Bika (április 21. - május 20.)

Kivételesen rossz hatással van rád a mostani bolygóállás. Úgy láthatod a világot, hogy semmi se jó, és sokakat kritizálhatsz. Vissza kell ebben fognod magad, és élvezni kicsit az élet apró örömeit. Akkor is kötekedő lehet a hangulatod, ha nem alszod ki magad rendesen. Szánj időt a feltöltődésre, mert akkor sokkal gördülékenyebben mehet minden.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eljött a hét utolsó napja, de neked nem szabad elmenekülnöd a gondok elől. Ha van valami halaszthatatlan feladatod, akkor mindenképpen fejezd be a mai nap folyamán. Utána annyira felszabadult leszel, hogy minden életkedved vissza fog térni. Ügyesen tudod irányítani a dolgokat, csak legyél igazán határozott.

Rák (június 22. - július 22.)

Csodálatosan alakulhat a napod, ha odafigyelsz mindenre már a kezdetektől fogva. Amibe ma belekezdesz, az sikerrel végződhet. Arra azért figyelj, hogy ne fényezd magad túlzottan, mert még ellenszenvet váltasz ki másokból. Inkább próbáld átragasztani a többiekre a pozitív energiáidat és motiválni őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon ki akarsz mozdulni a négy fal közül, de ha már van családod, ez egy nehéz dolog lesz. Ilyenkor nem is jó ötlet rájuk erőltetni az akaratodat, inkább beszéld meg velük, hogy tartasz egy külön estét a barátokkal. Neked mindenképpen szükséged lenne erre. Kedves és nagyvonalú tudsz lenni ezen a napon, szóval használd ki, nyűgözd le a többieket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindenképpen több időt kellene töltened a barátaiddal. Próbálj meg időt szakítani rájuk, még akkor is, ha nagyon be vagy táblázva. Jó tanácsokat adhatsz, és kaphatsz tőlük. A beszédtémákból most aztán tényleg nem tudtok kifogyni. Persze fordíts időt a pihenésre is, azt semmiképpen ne hanyagold el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tele vagy energiával ezen a hétvégén, és még jobban fel tudsz töltődni. Pont ezért nem is igazán tűröd, ha korlátozni próbálnak, vagy ha alkalmazkodnod kell dolgokhoz, emberekhez. Nincsen ezzel semmi baj, járd a saját utadat. Legyél türelmes, hiába csábít a könnyebb út. A hirtelen hozott döntéseid csak konfliktust tudnak szülni a jövő héten.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy minden rendben van körülötted, de jobban a mélyére kellene látnod a dolgoknak. Lehet, van valamilyen megbújó probléma a környezetedben, amit nem veszel észre. Próbáld meg felfedezni, mielőtt elburjánzik. Alapból nagyon jó hangulatban vagy, és kimagasló teljesítményekre vagy képes.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon kapkodós lehet a napod, szóval vissza kell vegyél a tempóból. Ha nem teszed, akkor hibákat követhetsz el, de még saját magadat is becsaphatod, ami bosszúságot fog okozni később. Most el tudsz simítani egy családi konfliktust is, de ehhez az kell, hogy nyugodtan át tudd gondolni a dolgot. A jövő heted simán indulhat, csak tartsd egy kis szünetet este.

Bak (december 22. - január 20.)

Izgalmas, de egyben pihentető nap várhat rád, ha nem mész bele semmilyen konfliktusba. Most a békítő szerepet se játszd, inkább csak a saját nyugalmaddal törődj a környezetedben, és ha kell, inkább vonulj el. A mai napon valaki kikezdhet veled, ha kimozdulsz otthonról, de ne ugorj bele semmibe ész nélkül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Törődő ember vagy, de ez valamiért háttérbe szorult nálad. Pedig ideje lenne néhány dolgot meghálálnod, amit a barátaid vagy a családod tett érted. Ezeket még akkor is illene törlesztened, ha már nem vagytok valami jóban. Ezekkel elindíthatod a békülés menetét. Ragadj meg minden alkalmat, hogy jót tehess, és ne hezitálj soha.

Halak (február 20. - március 20.)

Vegyes érzelmek keringhetnek benned a párod iránt. Van, ami elijesztene, de vannak olyan pontjaitok is, amik miatt már tervezgetnéd a jövőt. Neked kell eldöntened, valóban a társad-e a nagy ő, vagy csak valamilyen fellángolás. Szingliként hamarosan sok kapu nyílhat ki előtted, szóval nem árt figyelned a lehetőségeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás