promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfoghatatlan nyeremény a lottón! Ezzel már ott lennél a top 15 leggazdagabb magyar között
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leírni is félelmetes a 91 milliárd forintos nyereményt.

Magyarországon az ötös lottó rekordnyereményét még 2020-ban vitték el, ami 6 milliárd 431 millió forint volt. Nos, aki ezt zsebre vágta, bátran kimondhatjuk, hogy nyugalomban visszavonulhatott. A számsor akkor ez volt: 20, 33, 39, 50, 64. Ezt már nem érdemes megtenni, mivel szinte nulla a valószínűsége, hogy még az életünkben újra kihúzzák, persze nem lehetetlen.

A hatos lottó magyarországi rekordnyereményét nem is olyan régen, tavaly karácsonykor vitte haza valaki, ami 3 milliárd 165 millió forint volt.

Persze ez is szinte aprópénz, amikor egy 91,5 milliárd forintos nyereményről beszélünk. Valaki bizony ennyit nyert az EuroMillions lottójátékon, ami nagy rekordnak számít.

Az RTL.hu számolt be róla, hogy azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki a szerencsés nyertes, mivel az EuroMillions csak annyit közölt, hogy a telitalálatos szelvényt az Egyesült Királyságban adták fel. A szerencsés persze dönthet úgy is, hogy névtelen marad, és ha van egy kis esze, akkor ezt is választja.

A nyertesnek 180 napja van, hogy zsebre vágja az összeget, szóval van ideje felkészülni mindenre.

Az EuroMillions eddigi legnagyobb főnyereménye 220 millió euró volt, amit egy francia játékos nyert meg tavaly októberben. Az új rekorder 230 millió eurót visz haza. Az Egyesült Királyságban más a helyzet, de itt bekerülne a top 15 leggazdagabb magyar közé ezzel az összeggel.

A mostanival együtt már négyen vannak, akik több mint kétszázmillió eurós összeget nyertek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás