promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 17: A Bikának ki kell használni egy lehetőséget a mai napon, a Mérleg pedig szerencsés lehet a szerelemben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánt negatív és pozitív hatások is érhetik a hét utolsó napján, míg a Nyilas akkor jár a legjobban, ha még a telefonját is kikapcsolja. Zárd jól a hetet, és akkor határozottan indíthatod az újat. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmed a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Olykor nehezebb, olykor könnyebb időszakot érzékelsz magad körül. Jelenleg jól tudsz kezelni mindent, így nem kell pánikba esned. A barátaid és a családod mindig jó támaszt tudnak nyújtani, így nyugodtan használd őket. Még jól is esik nekik, ha jobban beengeded őket a világodba. Ne érezd magadat semmiben kiszolgáltatottnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindenképpen a kedves oldaladat kell elővenned a mai napon. Próbálj arra koncentrálni, hogy nyugodt környezetet teremts magad körül. Akkor lehet a legédesebb a pihenés, ha ez sikerül. Ha problémák kerülnek eléd, akkor előbb gondold nyugodtan át, hogy mit akarsz lépni. A kreatív oldalad erős – okosan kihasználva remek tervek születhetnek a fejedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Otthon sok mindennel nem érthetsz egyet, viszont ennek nem most kellene hangot adnod. Picit előtérbe kerülhet a lázadó éned mindenhol az életben. Nos, ezt vissza kell fognod, mert csak problémákat fog okozni. A szerelmi életed azonban kiegyensúlyozott lehet, de akad egy gond, amit nem veszel észre, pedig nem ártana megbeszélni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet úgy érzed, hogy jelenleg nem egészen ott vagy, ahol lenned kellene az életben. Legyél türelmes, mert hamarosan jönni fognak a sikerek. Tudod jól, hogy nem kell mindent azonnal elérned. A mai napon fontos, hogy értékelni tudd az élet apró örömeit, szóval próbálj meg figyelni ezekre. Este mindenképpen lazíts a kedvenc elfoglaltságoddal, és ne engedd, hogy zavarjanak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Negatív és pozitív hatások és érhetnek ezen a napon, de te nyilván igyekezz az utóbbira koncentrálni. Ha van párod, akkor őt se hanyagold el, mert vissza tudja adni teljesen az életkedvedet. Lehet vannak ma még feladataid, de ezek miatt ne legyél frusztrált. Este talán az a legjobb, ha elvonulsz picit a külvilágtól. Ne foglalkozz a hírekkel, csak a feltöltődéssel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad feladnod semmiben. Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy átgondold a dolgokat, és ki tudd tisztítani a fejedet. A következő héten indíts tiszta lappal, és minden a helyére fog billenni. A családdal nem igazán fogod megtalálni a közös hangot, szóval szorítsd minimálisra velük a kommunikációt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Remek időt tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha tartod magadat ahhoz, hogy ne szólalkozz össze senkivel, akkor egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy határozott legyél, mert minden apró részlet számíthat. Az aktív pihenés most negatív hatással lehet rád. Amikor végeztél a feladataiddal, akkor inkább dőlj hátra, és tényleg ne csinálj semmit. Az a legjobb, ha a telefonodat is kikapcsolod néhány órára.

Bak (december 22. - január 20.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem tudsz száz százalékosan a pihenésre összpontosítani. Semmi baj, ha napközben kicsit aktívabb vagy, és elgondolkozol azon, miképp kellene azokat a projekteket feléleszteni, amiket elhanyagoltál. Azért figyelj arra, hogy okosan oszd be az extra energiáidat. Ha úgy érezd kimerülték, akkor mindenképpen pihenj, mert a következő hét eleje kemény lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a nap jó alkalom a kapcsolatteremtésre, szóval ha teheted, akkor mozdulj ki valamerre a családdal vagy a barátaiddal. Már a nyár közepén tartunk, és bánni fogod, ha nem használtál ki minden pillanatot. Az tud feltölteni, ha kilépsz egy kicsit a komfortzónádból. A nevetést a boldogságot helyezd az előtérbe a mai napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás