promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: elérkezett az idő egy komolyabb kapcsolathoz? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy pozitív irányban változik meg a kapcsolat vagy az érzések. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Katonatiszt: Kapcsolati kérdésnél rideg, arrogáns férfit mutat, akivel jobb nem bonyolódni komolyabb kapcsolatba, mert összetörheti a szívedet. Hosszú távon semmi jóra nem számíthatsz, ha engedsz a kísértésnek. Nem lesz könnyű ellenállni, mert úgy érzed, ő az, aki kell neked. A lap képviselheti az önmagadért való kiállást is, ideje magabiztosan fellépni egy adott helyzetben. Jelezhet még fontos munkahelyi történéseket, vagy a főnököddel folytatott fontos beszélgetést.

3. kártya jelentése:

Veszteség: Veszteséget jelöl a lap, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Jelenthet egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni, még akkor is, ha veszteségként éled meg az elengedést. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a te érdekedet szolgálja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás