promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 09: A Bika egy kiadós balhéval indíthatja a hétvégét, de az Oroszlánnak is fékeznie kell az indulatait
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak fel kell készülnie egy kis csalódásra, a Vízöntő pedig jobban jár, ha minél hamarabb pontot tesz a maradék feladatai végére. Ne ijedj meg, ha kicsit lelassul mindent körülötted a hétvégén – a legtöbb csillagjegynek most nem hiányzik a pörgés. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az utóbbi időben kicsit elveszetnek érezted magad, de ezen a hétvégén helyrejöhet minden. El kell hessegetned a fejedből a negatív gondolatokat. Próbáld elengedni magad és hagyd az elmédet szabadon bolyongani. Most kivételesen el kellene kerülnöd a zajosabb programokat, és otthon feltöltődni a kedvenc időtöltéseddel.

Bika (április 21. - május 20.)

Igyekezz meghúzni a határt a költekezésben, mert most elszaladhat veled a ló. Úgy is ki tudod kapcsolni az agyadat, hogy közben nem vered magadat felesleges költségekbe. Sajnos benne van a levegőben, hogy nézeteltérésed támad valamelyik családtagoddal ma. Ne akarj hossza vitába bonyolódni, inkább zárd le gyorsan és diplomatikusan a dolgot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez most kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban felfedezd magadat. Így azt is át fogod látni végre, hogy milyen változásokat szeretnél az életedben. Ha vannak feladataid, akkor ne akarj velük rohanni. Valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal, és semmiben se legyél kemény magaddal. Akkor tudsz feltöltődni igazán, ha kerülöd a stresszes helyzeteket.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne akarj túl sok programot szervezni, mert a túlzott aktivitás iszonyatosan le tud meríteni. Az estét lehet inkább otthon kellene töltened egy kis feltöltődéssel. Ne akarj mindenáron megfelelni az emberek elvárásainak. Kivételesen legyél önző, és nézd azt, hogy neked mi a jó. Az este kedvezhet a mély beszélgetéseknek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé szenvedélyes lehetsz, de ha nem vigyázol, akkor könnyen kicsúszhat valami olyan a szádon, amit később megbánsz. Fékezd az indulataidat, főleg akkor, ha egy hozzád közel álló személy húzza ki nálad a gyufát. Egyedül tudsz jelenleg a legjobban feltöltődni. Nyugodtan közöld a pároddal vagy a barátaiddal, hogy ha egy kis magányra vágysz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma könnyen félreértések kereszttüzében találhatod magadat. Jól gondold meg mit mondasz, de még azt is válogasd meg, hogy kivel beszélsz. A feladatok elvégzése könnyedén megy, de ha kimerült vagy, akkor jöhetnek a hibák és borulhat a kártyavár. A komolyabb dolgokra kellően figyelj oda, és vigyázz közben, hogy ne hajtsd túl magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé rosszkedvű vagy, és erősen rád férne egy kis pihenés. Ha van is valami feladatod, akkor tudd le hamar, és próbálj meg utána valami vidám és pihentető programot összerakni magadnak. Ha megtalálod a megfelelőt, akkor valósággal ujjá fogsz születni. Otthon is igyekezz olyan környezetet teremteni magadnak, amiben jól érzed magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valaki eléggé a szívedbe taposhat a közeljövőben, szóval készülj fel a csalódásra. Nem tudni még honnan érkezik a pofon, de hamar túl kell lendülnöd rajta. Ne engedd, hogy bármiben is mások véleménye befolyásoljon téged. Járd a saját utadat, és a boldogságot később kamatostul meg fogod kapni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lendületes vagy, és remekül tudod érezni magadat. Figyelj arra, hogy senki se bosszantson fel, és kerüld a provokációt. Már bőven van tapasztalatod abban, miképp kell ezt kivédeni. Ha viszont túl keményen reagálsz, akkor később még a bűntudat is emészteni fog. Őrizd meg a higgadtságod, és minden rendben lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Általában mindig türelmes és toleráns vagy, de a mai napodra ez abszolút nem lesz jellemző. Több emberrel összeszólalkozhatsz, köztük olyanokkal is, akikkel jóban vagy. Nem ártana egy kis önmérséklet, de az a legjobb, ha erre az időre elvonulsz a saját kis világodba. Ne menj bele éles vitákba, különben nem lesz jó vége.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rengeteg tennivalód lehet otthon, de ha kellőképpen koncentrálsz, akkor gyorsan pontot tudsz tenni mindennek a végére. Adj magadnak időt, hogy végig tudd gondolni ezt a hetet: pihenj, olvass, és inkább hanyagold a bulizást. Amúgy se tudnád teljes mértékben jól érezni magadat. Próbálj meg lehiggadni, és nem felzaklatni magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, ha a munkával foglalkozol. Lassabban megy minden, mint kellene, szóval ha muszáj, kérj segítséget, vagy halaszd el a feladatokat. Csak bosszúságot okoz az egész, ha erőlteted, szóval teljesen felesleges. Ha váratlan lehetőség kerül eléd, akkor semmiképpen se kapkodj, hanem jól gondolj át mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás