promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 29: A Kos és a Rák anyagi dolgokban kaphat súgást, a Skorpió pedig egy váratlan randiba csöppenhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek higgadtnak kell maradnia, mert a nagy kánikulában elragadhatják az indulatai, de a Mérleget is egy váratlan esemény kavarhatja fel. Néhány csillagjegy nehezebben találja meg a türelmes oldalát, pedig az egyensúly ugyanolyan fontos, mint eddig. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A munka után igyekezz kimozdulni a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Vigyázz, mert a feladatok könnyen bekebelezhetnek. Tudd, hogy mikor kell megállni, különben már itt a hét közepén túl fogod hajtani magad. Még szükség lesz az energiáidra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A munka mellett a tervezgetéssel mehet el ez a napod. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha fontos megbeszélésed lesz a közeljövőben, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy feszültnek és nyugtalannak érezheted magadat, ennek pedig meg kell keresned a valódi okát. Olyan dolgok miatt nem szabad szoronganod vagy dühöngened, amit úgy sem tudsz megváltoztatni. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat. A bolygók segítenek abban, hogy az anyagi dolgaidat jobban kézben tudd tartani. Figyelj oda, hogy min kell változtatnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Türelemre és kitartásra van szükséged, hogy sikereket tudj elérni, de az energiáid a csúcson lesznek. Ha egy ötleted nem jön be, akkor nem kell azonnal elkeseredned, sem feladnod. Hallgass nyugodtan a megérzéseidre, mert jelenleg bármi sikerülhet. Az erő és az elkötelezettség sok mindenben segítségedre lehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vitás helyzeteket tudsz rendezni, de oda kell figyelned, mert mások erőszakossága rád ragadhat. Nem szabad, hogy elragadjanak az indulataid. A jelenlegi bolygóállás kalandokba sodorhat. Nem csak vállalod, de kifejezetten keresed is a kihívásokat. Persze ne kezdj bele egyszerre túl sok dologba, és a fejedet se veszítsd el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan események jöhetnek, amik érzelmileg felkavarhatnak téged. Váratlanul szerelembe is eshetsz, de a bolygók állása szerint ez csak fellángolás, szóval csak óvatosan. Jó esélyeid lesznek, hogy legyőzz néhány akadályt. Mivel ezeket te gördítetted az utadba, csak te tudod helyrehozni. Higgy magadban, és akkor remekül fogsz boldogulni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy vártatlan meghívásból akár egy randi is kialakulhat. Ha szingli vagy, akkor engedj a csábításnak, mert jól jöhetsz ki a dologból. Lehetőleg semmilyen fontos kérdésben ne dönts egyedül, inkább avasd be a közeli barátaidat, vagy a családodat a problémáidba. A munkádban ideje lenne kicsit lassítani, mielőtt túlhajszolod magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezebben fog indulni a hét közepe, mint szeretted volna, de ez abszolút nem jelent végig sikertelenséget. Délelőtt hátráltathatnak dolgok, és izzasztó szituációkba is belefuthatsz, de aztán minden rendben fog jönni körülötted. Ügyelj a harmóniádra, és ne akadj ki, különben hibákba eshetsz. Utána maradj a megszokott rutinodnál.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem kellene elhanyagolnod az egészségedet. A bolygók most kellő motivációt biztosítanak, hogy el tudd hagyni az egyik rossz szokásodat. Biztosan van még olyan dolog, amin változtatnod kellene, mivel tökéletes ember nem létezik. Így a hét közepén lehetnek melléfogásaid, de ne keseredj el, ha nem úgy megy valami, ahogy eltervezted – másodjára minden sikerülni fog.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki erősen fel fog figyelni rád. Lehet ez a főnököd, de akár egy ismeretlen is, aki iszonyatosan meg fog téged kedvelni. Igyekezz kimozdulni, mert a bolygók segítenek, hogy a csúcson legyen a pozitív kisugárzásod. Elég olykor csak megszólalnod, és rögtön le tudod venni a lábukról az embereket. Ha ezek mellett alázatos is vagy, akkor bármit elérhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad hagynod, hogy az idegesség eluralkodjon rajtad. Tudod jól, hogy mindent meg tudsz oldani, csak néha az idő az ellenséged. Ha eltűnik a higgadt éned, akkor csak még mélyebbre kerülhetsz a képzeletbeli gödörben. A múltban is el kellene már engedned néhány dolgot, és ideje a jelennel, illetve a jövővel foglalkoznod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás