promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 27: A Bika egy felesleges félreértésbe bonyolódhat, a Szűz viszont visszautasíthatatlan vonzerőt kap a bolygóktól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák, akárcsak a Szűz, nagy hatással tud lenni az ellenkező nemre, amit kihasználhat, de a Skorpiónak is úgy kell ma felébrednie, hogy bármire képes lehet. Ne ijedj, ha már a hét elején felüti a fejét valami akadály, hanem lendülj túl rajta. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Gyorsan változhatnak körülötted az események, és muszáj leszel tartani a lépést, különben nagyon fel fognak halmozódni a dolgok. Határozott döntéseket kell hoznod, és olykor villámgyorsan. Ha nagyon nem vagy biztos magadban, akkor nem árt kikérni mások véleményét, nehogy olyan útra térj rá, ami döcögősebb a kelleténél.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van párod, akkor a mai napon egy felesleges félreértésbe bonyolódhattok. Nem árt ezt minél hamarabb tisztázni. Őszintének kell lenned, és bíznod kell a megérzéseidben. Lehet sok dologban rád fog hárulni a munka oroszlánrésze a hét elején. Most töltődj fel, mert utána nem lassíthatsz a tempón – muszáj, hogy minden a helyére kerüljön.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana átgondolnod milyen problémákkal vagy elmaradva, mert úgy állnak a bolygók, hogy ezeknek pontot tudsz tenni a végére. Mostanában eléggé kirekesztetnek érezhetted magad, de olyan periódus jön, ami után mindenki szemében nagyot fogsz nőni. Igyekezz felfedezni az eléd kerülő lehetőségeket.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon erős kisugárzást tud adni neked. Kedves szavakkal bárkinél bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Ez az ellenkező nemre lehet igazán nagy hatással. A csillagok szerint a családi életedben lehet némi változás. A közeljövőben érdekes híreket kaphatsz az egyik rokonodtól, és jól át kell gondolnod, hogy mit kezdesz vele.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napodat sajnos behálózhatják a pletykák. Ezekkel nem igazán törődsz, pedig lehet, hogy kellene. Ha résen vagy, és kiszúrsz valami fontosat, akkor azzal elkerülhetsz egy meredek konfliktust a közeljövőben. Próbálj meg este minél jobban feltöltődni, mert a lemerülésed az immunrendszeredet is megbolygathatja.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vissza kell szorítanod a keserű énedet, és pozitívan hozzáállnod minden egyes változáshoz. A mai napon is igazán pezsgő lehet a társasági életed, szóval nem árt ezt kihasználnod. Lehet egy beszélgetés alkalmával néhány megoldatlan problémára is választ kaphatsz. A bolygók különleges vonzerővel tudnak felruházni – ezt nagy butaság lenne nem kihasználni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét elején előtérbe kerül a nyitottságod, és szívesen barátkozol másokkal. Még azokkal is jól ki tudsz jönni, akiket amúgy nem szívlelsz. Lehet esélyed is lenne valakivel elásni a csatabárdot. Persze ügyelj arra, hogy ne csak az emberi kapcsolataid kössék le a figyelmed. Minden apróságra figyelned kellene.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne hagyd, hogy a társadalmi nyomás elriasszon az álmaidtól. Ma úgy kell kikelned az ágyból, hogy bármire képes lehetsz. Igyekezz jobban kifejezni magadat, és az érzéseidet. A barátaid nagy lökést adhatnak, hogy belemerj vágni az új dolgokba. Most akár egy másik arcodat is felfedezheted, szóval fejleszd csak a merész terveidet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Túl sok az elintéznivaló? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy mindent hamar le kell tudnod, mert később több akadállyal kell számolnod. Nem éri meg semmibe belebonyolódni. Ha kikapcsolódásra vágysz este, akkor nyitottnak kell lenned minden újdonságra, mert akkor nagyon érdekes élményben lehet részed.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad túl sok mindent akarnod egyszerre. Túlságosan szerteágazódik a figyelmed, az energiáid, és lehet pont a legfontosabb dolgokról fogsz lemaradni. Figyelj oda, mert nagyon bánni fogod. Nagy a csábítás mindenfelől, de mérlegelned kell mik a legfontosabbak. A barátaidat semmiképpen ne hagyd cserben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani nap kicsit döcögősebben indul. A legjobb ötleteid futhatnak zátonyra, ha túlságosan rá akarod erőltetni másokra az akaratodat. Rendkívüli élményekben lehet részed, főleg a szerelemmel kapcsolatban. Ez szingliként is előjöhet egy váratlan partner személyében. Az a legjobb, ha nyitott vagy mindenre.

Halak (február 20. - március 20.)

Vedd elő a határozott, de mégis finom oldaladat, és akkor bárkit le tudsz venni a lábáról. Bizonyos problémákat nem szabad tovább tologatnod, különben nagyon a fejedre nőhetnek. Ha voltál már nyaralni, akkor végre bele kell vágnod a spórolásba. Okosabban kell költekezned, mert váratlan kiadás ütheti fel a fejét.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás