promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 19: Az Ikrek akár kemény konfliktusra is számíthat, de a Szűz napja is elromolhat, ha bal lábbal kelt fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak figyelnie kell, hogy nehogy bekebelezze a depresszió, a Vízöntőnek azonban abszolút sokat segíthet a jelenlegi bolygóállás. Igyekezz kikapcsolni az agyad, és picit elvonulva feltöltődni. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne akarj versengeni senkivel, mert az most többet árt, mint használ jelenleg. Ha van elintéznivalód, azt tudd le csendben és eredményesen. Lehet ki akarnál mozdulni ma, és úgy érzed muszáj kiszakadnod, de otthon ugyanolyan jól érezheted magad. Talán az most a jó taktika, ha egy picit elvonulsz a többi embertől és úgy töltődsz fel.

Bika (április 21. - május 20.)

Még lehet, hogy lesznek feladataid, de nem szabad őket tehernek érezned, különben sosem fogsz egyiknek se a végére érni. A dinamikus énedre van szükség, aztán jöhet a felszabadult pihenés. Jelenleg jól meg tudod értetni magadat a környezeteddel, így igazán a segítségedre tudnak lenni, ha elakadsz valamiben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre képes vagy megtalálni az összhangot, és még a kellemeset is össze tudod párosítani a hasznossal. Persze konfliktusok előfordulhatnak a környezetedben, főleg akkor, ha ellenszegülsz valamelyik személy véleményének. Természetesen ne húzódj vissza a csigaházadba, hanem védd meg az érveidet. Az este a feltöltődésé legyen.

Rák (június 22. - július 22.)

Picit szétszórt lehetsz, így nem ártana egy listát csinálnod azokról a dolgokról, amikről semmiképpen nem szabad megfeledkezned. Azért ne hagyd, hogy ezek uralkodjanak a fejedben, mert akkor besokallhatsz. Az önzőség eluralkodhat rajtad, amit vissza kellene fognod. Fogadd el, hogy olykor nem minden a te kedved szerint alakul.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor félsz a magánytól, pedig tudatosítanod kellene magadban, hogy ez nem olyan rossz dolog. Felesleges olyan emberek társaságát keresned ilyen időkben, akik nem értenek meg igazán. Ezt a napot próbáld meg arra áldozni, hogy rendbe tudd tenni a gondolataidat. Ez nagy segítségedre lehet az előtted álló kihívások miatt, és tisztában fogsz látni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szeszélyes és zárkózott lehetsz ezen a napon, de mindenben meg tudod találni a pozitívumot. Lehet picit bal lábbal keltél fel, de ne zavarjon, ha nem megy minden elsőre. Később sikerek elé nézel, ha ügyesen koncentrálsz. Ha már régóta szeretnéd véghezvinni egy régi tervedet, akkor a jövő héten nyugodtan belevághatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg ki fogod tudni használni az összes kellemes pillanatot a hétvégéből. Igyekezz értékelni az apró örömöket is, mert jövő héten nagy kihívások gördülhetnek eléd. Néhány dologban rá fogsz jönni, hogy túl gyorsan vontál le bizonyos következtetéseket. Minden problémát igyekezz majd több szemszögből megvizsgálni, így tudod megoldani őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet nem fog túl jól indulni a napod, de csak rajtad múlik, miképp fog végződni. Most lehet jobban teszed, ha elrejtőzöl a kíváncsi tekintetek elől. Otthon is meg tudod találni azt az elfoglaltságot, ami fel tud dobni. Töltődj fel, és ne hagyd, hogy a depresszió akár csak picit is eluralkodjon rajtad, mert az el tudjad rontani az egész jövő hetedet.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most végképp nem szabad a múlton rágódnod, próbálj meg inkább előre tekinteni. Az lenne a legjobb, ha ma megterveznéd a jövő hetedet, mert elég sok problémától kímélhetnéd meg így magadat. Remek időszak jöhet, ha képes vagy koncentrálni. Meríts inspirációt azokból az emberekből, akikre felnézel.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás konfliktusokat szülhet körülötted. Valaki rosszindulatú megjegyzést tehet rád, ami természetesen felbosszant, de nem szabad hagynod magadat provokálni. Nem biztos, hogy minden sikerülni fog első nekifutásra ezen a napon, de ha elég elszánt vagy, akkor mindenen túl tudsz lendülni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás nagyon sokat segíthet, hogy pozitívan folytasd a hónap közepét. Szeretet, és segítőkészség vesz körbe. Nem szabad ezen most semmin se aggodalmaskodnod. Ha történik is valami változás, az téged nem fog gyökeresen érinteni. Az alkalmi kapcsolatoktól óvakodj, mert nagyon rosszul sülhet el a dolog – még a hét elején is.

Halak (február 20. - március 20.)

Jobb, ha a hét utolsó napján minden félreértést tisztázol, ami körülötted kering. Ha úgy van, keresd fel azokat, akikkel nézeteltérésed támadt, és beszéljétek meg nyugodtan. Igazán ki tud kapcsolni, ha elkezded feldobni a környezetedet. Egy kis újítást amúgy sem ártana belevinned az életedbe. Este a csendességre törekedj: vegyél elő egy jó könyvet, filmet, vagy csak hallgass valami megnyugtató zenét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás