promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 18: Az Ikreket idegesítő személyek vehetik körül a hétvégén, az Oroszlánnak pedig lehetősége lesz rendbe tenni egy fontos dolgot az életében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg jelenleg nem tudja megtalálni az egyensúlyt, és erős hangulatingadozásai lehetnek, a Bak azonban kipipálhatja az egyik rossz szokását, ha elég elszánt. Ne csak lustálkodj a hétvégén, hanem igyekezz csinálni valami hasznosat is. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha van párkapcsolatod, akkor jobban oda kell figyelned a társadra. A nézeteltéréseket tisztáznotok kell, különben a feszültség fel fog titeket őrölni. Sok változás kerülhet elő az életedben, amik remek hatással lehetnek rád. Nagyobb hangsúlyt kell fektetned a céljaidra, mert így érheted el a boldogságot is. Ezt mindenképpen érdemes átgondolni ezen a hétvégén.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit rosszul érezheted magadat, ha nem jön össze minden elsőre, de túl kell jutnod a bizonytalanságon. Ha feladod, akkor a problémák elkezdenek tornyosulni, és akkor már csak nagyon nehezen fogsz elbírni velük. Valahogy muszáj leszel a csökkenteni a nyomást magad körül. Először összpontosíts kicsit a pihenésre, és próbáld meg kizárni a zavaró tényezőket, utána jobban fog menni minden.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok személy idegesíthet magad körül, de ne hagyd, hogy bárki miatt felforrjon az agyvized. A munkádban és otthon is találkozhatsz konfliktusokkal. A bolygók azonban ösztönöznek arra, hogy túl tudj lendülni bármilyen kihíváson. Ne ijedj meg, mert minden küzdelem, amibe belefutsz, az nem lesz kilátástalan. A hétvégén jobban el tudod mélyíteni a családi kapcsolataidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ezen a hétvégén haladnod kellene olyan dolgokkal, amiket elhanyagoltál mostanában. Érd utol magad, bármilyen tervet is tűztél ki magad elé. Váratlan események tehetnek próbára, hogy mennyire tudsz hű maradni magadhoz, és az elveidhez. A segítség nem mindig ugyanaz, hogy felelősséget is kell vállalnod másokért, ezt ne feledd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás arra kell ösztönözzön, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet. Lehet nem ártana spórolásba kezdened. Ha hirtelen felüti a fejét valamilyen baj, akkor legalább lesz mihez nyúlnod. Kitartósnak és erősnek kell lenned a következő időszakban, mert nem várt akadályok kerülhetnek eléd. Hétvégén töltődj fel, hogy teljes energiával tudja majd ezekbe belevágni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ezen a hétvégén előkerülhet a házias éned. Ha szükség úgy hozza, akkor ez is elő tud belőled törni. Lehetsz olyan személyiség, akitől ez távolt áll, de ideje lenne megbarátkoznod vele. Akadnak olyan dolgok, amikben örömödet lelheted, és még ki is tudnak kapcsolni. Találd meg ezeket, vigyél bele kreativitást, vagy kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Továbbra is oda kell figyelned a hangulatingadozásaidra. Dühösen reagálhatsz a legkisebb megjegyezésekre is. El kellene magadban számolnod tízig, mert így alaposan megsérthetsz másokat, pedig legbelül nem szeretnéd. Legyél mérsékletes, türelmes. Az is eredményre vezethet, ha többet foglalkozol a kedvenc elfoglaltságoddal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Semmiképpen ne vállalj ma nagy kockázatot, és ne is nagyon vágj bele új dolgokba. Tervezd meg, hogy mivel szeretnéd tölteni a hétvégédet. Kacsintgass inkább a pihenés felé, ha a feladatok megvárnak. Pont itt lenne az ideje feltöltődnöd. Lehet néhány dolog nyomasztóan hathat rád, de ezeket meg kell tanulnod kezelni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kedvező változások várhatóak az életedben. Már rád is fér egy kis pozitív löket, mert sok volt a gondod mostanában. Kezdd el megújítani a környezetedet és magadat is picit a hétvégén. Meglátod, hogy nagyon jót fog tenni. Olykor rosszindulattal, irigységgel találhatod szembe magadat, de ezeket az embereket gyomláld ki az életedből.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem vettél még ki szabadságot, akkor el kellene rajta gondolkodnod. A kimerítő napokból kimerítő hónapok lesznek, és teljesen el fogod veszíteni a fonalat. Akkor is figyelned kell magadra, ha fel tudtál töltődni – főleg az egészségedre. A hétvégén átgondolhatnád, hogy melyik rossz szokásodat hagynád el szívesen. A bolygók kellő motivációt fognak biztosítani, hogy belevágj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne akarj mindentudó lenni, és inkább fogadd meg mások tanácsait. Főleg a barátaid tudnak helyes irányba terelni. Lassan ki kell választanod, hogy melyik csatákat akarod megvívni a közeljövőben. A hétvége alkalmas lehet arra, hogy higgadt fejjel át tudd gondolni, merre szeretnél haladni az életben. Legyél rugalmas, és ne ragaszkodj görcsösen minden elképzelésedhez.  

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet, hogy a meggyőző képességed erősebb a szokásosnál, de minden erőnek megvannak a maga határai. A lényeg, hogy ne akard mindenkire ráerőltetni az akaratodat, és hozzatok inkább közös döntéseket a környezeteddel. Így elkerülheted a feszült helyzeteket, amik ha előkerülnek, akkor nagyon le tudnak terelni a helyes útról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás