promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó rejtély: íme az állatkert biztonsági felvétele a farkasemberről, ami nagy fejtörést okoz az egész világon
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyilvánosságra hozták a farkasemberről készült felvételt, amit az állatkert biztonsági kamerája rögzített.

A Promotions is beszámolt arról a furcsa lényről, ami riadalmat keltett Texasban. A Reddit-re került fel egy hátborzongató felvétel, amin egy szőrös, két lábon járó, farkasemberre emlékeztető lény látható. A rejtélyes alak a texasi Amarillo Állatkert kerítése előtt ólálkodott, és mind ez idáig senki sem tudott értelmes magyarázatot adni, hogy mi is lehet a képen.

Az állatkert nemrég úgy döntött, hogy nyivánosságra hozzák a biztonsági kamera felvételét, amivel egyrészt bebizonyítják, hogy a felvétel nem hamis, másrészt ezzel kérik ki az emberek segítségét, hogy be tudják azonosítani a lényt.

Az állítólagos farkasember május 21-én, éjjel fél 2-kor bukkant fel az állatkert mellett. Az intézmény az alábbi szöveggel hozta nyilvánosságra a felvételt:

„Vajon egy személy van a videón, aki szeret éjszaka sétálgatni egy fura kalapban? Egy hatalmas réti farkas a hátsó lábain? Esetleg egy chupacabra?”

Az amarillói rejtélyt a mai napig sem tudták megoldani. Várjuk olvasóink véleményét is róla, hogy vajon mit kapott lencsevégre a biztonsági kamera.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás