promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi olyat tett, amire senki se számított
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi legújabb posztja rengeteg embert meglepett, nagyot nőtt egyesek szemében.

Az ország egyik legmegosztóbb személyisége Schobert Norbi, hiszen rengetegen hálásak neki, hogy folyamatosan azért küzd, hogy egyre több ember válassza az egészségesebb életmódot, viszont egyes megnyilvánulásaival és az egyéb dolgaival jól fel tud húzni mindenkit – nemrég is volt egy nagyobb botránya, amiért a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián temetésén nem tartotta be rendesen a kért „dress code”-ot.

Schobert Norbi nemrég megnézte Tom Cruise globális sikerfilmjét, a nekünk is nagyon tetsző Top Gun: Mavericket, amiben a rajongók legnagyobb bánatára nem tért vissza az eredeti film szőke szépsége, Kelly McGillis, mivel ősz lett és pár kilót is felszedett, így mondhatni most árnyéka régi önmagának. Valószínűleg azt gondolták a készítők, hogy nem lenne hiteles, ha megint ő lenne Maverick szerelme úgy, hogy Tom Cruise kirobbanó formában van – több cikk is született azzal kapcsolatban, hogy mennyire megváltozott Kelly McGillis, Schobert Norbi pedig most védelmébe vette az egykor szexszimbólumnak számító színésznőt.

„Tom Cruise az egészséges étkezés és az edzés híve. A jelenlegi forgatáson 59 éves. Savazzák Kelly Mcgillis-t, de egy dolog hiányzik a cikkből: Ő is az amerikai szénhidrátmérgezés áldozata. Én szívből sajnálom. Napi 120-160 g ch-t lehet enni egészségesen és cukorbetegnek is. Amerikában és itthon is napi 5-700 g-ot eszünk meg. A fogyáshoz napi 60-80 g a megengedett. Nem savazni és bántani kellene, hanem világszinten megteremteni a lehetőséget arra, hogy lowcarb és keto termékek segítségével az emberek egy hosszabb, minőségibb életet élhessenek. Én amíg élek, ezért fogok harcolni”

– írta a közösségi oldalán Schobert Norbi.

Sokakat meghökkentett a fitneszguru írása, hiszen egyesek szerint meglepően emberségesen beszélt Kelly McGillisről, akit a legtöbb helyen eléggé kigúnyoltak mostanában, amiért úgy néz ki, mint egy „átlagos” 64 éves nő – az eddigi visszajelzések alapján Schobert Norbi nagyot nőtt az emberek szemében a bejegyzése miatt.

Itt lehet megnézni Schobert Norbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás