promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 11: A Skorpió hirtelen felindulásból vághat vissza a hétvégén, az Ikrek pedig jobb, ha nem lesz hanyag
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek akár még jót is tehetnek a hétvégi kihívások, a Baknak azonban ideje lenne visszavonulnia egy kicsit. Pénz, szerencse, vagy szerelem vár rád a mai napon? Lássuk, hogy mit üzen számodra a horoszkóp, amire ismét nem árt hallgatni!

Kos (március 21. - április 20.)

Rengeteg ötleted lehet, hogy javítani tudj az otthoni és a családi életeden. Ha felüti a fejét valamilyen konfliktus, akkor a békítő szerepkör is rád hárulhat, de ezt ügyesen tudod kivitelezni. Ne akarj senkit se manipulálni a környezetedben, főleg a munkahelyeden ne, mert az rosszul sülhet el. Gondold át, hogy mik azok a tervek, amiket véghez akarsz vinni a hétvégén.

Bika (április 21. - május 20.)

Most mindenképpen a saját utadat kell járnod, szóval ne engedd, hogy befolyásoljanak az emberek, és azt se, hogy visszafogjanak. Reggel még nem lehet meg a kellő lendületed, de késő délutánra már teljesen összeszedett tudsz lenni. Ezt az időszakot is kellene jobban megnyomnod, hogy mindennek pontot tudj tenni a végére.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ügyelj arra, hogy semmiben se legyél hanyag, mert az sok mindent felboríthat, amit eddig ügyesen felépítettél a héten. Nyilván hétvégén jobban el akarná engedni magát az ember, de neked még oda kell koncentrálnod a feladataidra. Ha éppen a nyaralásodat töltöd, akkor több kompromisszumot kell kötnöd azokkal, akikkel együtt vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

Az utolsó pillanatokra hagyhatsz dolgokat, ami nagyon rossz megoldás. Ami kötelező, azon lendülj túl hamar, minél gyorsabban. Közben azon is el kell gondolkoznod, hogy túl sokat vállalsz. Ha nem marad időd a pihenésre, a kikapcsolódásra, akkor eléggé besokallhatsz. Ne vállalj át senkitől terheket, kisebbeket se, mert nem fogsz tudni velük megbirkózni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha szakmai szinten kínálkozik valami új lehetőség, akkor azzal mindenképpen élned kell. Ne félj, ha picit más, mert meg fogod kapni a kellő segítséget hozzá. A másik nem körében erős a kisugárzásod. Ha ismerkedni szeretnél, akkor itt az ideje lépni, főleg a hétvégén. Az apróbb ügyeken igyekezz hamar túllendülni, mert különben a fejedre nőhetnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne zárkózz el a kihívások elől, mert jót tehetnek neked, de a bizonytalanokat inkább engedd el. Válaszd ki a legfontosabb feladatokat a hétvégén, és mindenképpen ezekre összpontosíts. Feleslegesen semmiképpen nem szabad fecsérelned az energiáidat. Jelenleg szerencsés időszakod van, így ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kis dolgokban szerencsés lehetsz, míg a nagyokkal nem igazán kell foglalkoznod. Ez az időszak arra jó, hogy fokozatosan haladj a kitűzött célok felé. A kitartásod hamarosan meg fogja hozni a gyümölcsét, és feltöltődhetsz, megnyugodhatsz. Költekezésben picit szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre kezd eltűnni a rosszkedved, legalábbis ha hagyod neki. Mindenkivel meg tudod találni a közös hangot, szóval legyél nyitott. A jelenlegi bolygóállás egy picit bizonytalanná tehet, de sok minden ad majd jeleket, hogy jó úton haladsz. Nehezebben viseled a kritikát, de ne vágj vissza hirtelen felindulásból senkinek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szakmailag kitűnően veszed az akadályokat, de érzelmileg csalódás érhet. A rátermettségednek hála túl tudsz jutni minden akadályon. Maradj erős, és nem lehet semmilyen probléma. A bolygók elűzik a jelenlegi depressziódat. Tele lehetsz életkedvvel, erővel, és még a szerelem is rád találhat. Persze előbb a kihívásokon kell túljutnod, mert ezek adják az energiád nagy részét.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezelj fenntartással minden információt, mert félreértéseket szülhet. Csak olyasmiknek adj hitelt, amikben valóban megbizonyosodtál. Szellemileg és fizikailag is elég fáradt lehetsz. Mindenképpen otthon próbálj meg feltöltődni a négy fal között. Jelenleg még a kellemesebb programok is csak jobban kimeríthetnek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Otthon végre elülhet a vihar, de lehet te is kellesz hozzá, hogy megoldj néhány problémát. Óvatosan, mert a legkisebb dolgok miatt is kirobbanhat a vita. Ha van párod, akkor nem ártana megpróbálnod valahogy az ő kedvében is járni. Ha van rá lehetőséged, akkor próbálj meg előre dolgozni. Jobb lenne spórolnod, váratlan kiadás ütheti fel a fejét később.

Halak (február 20. - március 20.)

A héten sok gond üthette fel a fejét, így meglepően fáradt lehetsz, de ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv. Fontos lenne, hogy ne másokat okolj ezért, és ne vezesd le senkin a feszültséget. Pedig jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy otthon kiemelkedőn tudnál teljesíteni, mindenki felfigyelne. Próbálj meg koncentrálni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás