promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tipszmiksz Csabi meghalt – az utóbbi napokban már sejteni lehetett, hogy nagy a baj
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megosztó személyiség volt, de az internet népének egyik kedvence.

48 éves korában elhunyt Orbán Csaba, a kaposvári foci és az egész futballvilág egyik nagy szurkolója. Mindenki csak Tipszmiksz Csabiként ismerte, miután az egyik meccsen így kiabált be az egyik játékosnak a nézőtérről, ízes tájszólással:

„Milinte, te szemét! Tipszmikszűté?”

Az Instagramon 38 ezer követőt szerző férfi a kaposvári cigánytelepet jelölte meg lakóhelyeként, általában onnan posztolta anyagait. A legfrissebb videójában még büszkén mutogatta az izmait, de már látszott rajta, hogy egészségileg nincs rendben, és június 7-én, az esti órákban el is hunyt.

A saját Instájára, illetve a Kaposvári Rákóczi FC Facebook-oldalára rengeteg részvétnyilvánító üzenet érkezett, köztük Pumped Gabóé, aki alighanem hasonszőrűnek érzi magát váratlanul korán elhunyt cimborájával:

„Nyugodj békébensz, T1000-es!”

Tipszmiksz Csabi egyébként nem élt példamutató életet, ám ezt maga sem rejtette véka alá. Június 5-én tette ki az Instagramra az utolsó videóját, amely mellé ezt írta:

„Tele vagyok zabálva!!! Mindjárt eszem megint @juhasz_fele_hazikolbasz termékeiből egy laza vacsorát! Koplaltam a börtönökben eleget! Reggel kellett volna megcsinálni, akkor semmi hasam sincs!”

A követők, rajongók természetesen egymástól kérdezgetik, hogy mi történt, ám egyelőre nincs hivatalos információ az esetről. Néhányan jólértesülten szóltak hozzá a részvétáradathoz:

„Újabban nagyon sok emberrel történik ez… Főleg azokkal, akik covidosak is voltak, de szimplán minden előzmény nélkül is, a közvetlen közelemben is tapasztaltam sajnos. Fiatalok, idősek egyaránt elmennek ilyen hirtelen szívleállás következtében, eléggé aggasztó.”

„Tuti a Covid... Véletlenül sem a kokain és a drogok.”

„Az utolsó sztorikban már látszódott, hogy baj lehet, mindig a szemével vagy a lábával volt valami, de néha az arcán vagy a kedvén is észre lehetett venni, hogy valami nem oké. Nyugodj békében!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás