promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 6: A Ráknak előfordulhat, hogy már pünkösdhétfőn hazudnia kell, de a Skorpió sem lesz egyszerű helyzetben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bak a párjával zördülhet össze, a Halaknak pedig muszáj másokra is hallgatnia a környezetében. A pénzügyekben, a szerelemben, vagy talán valami másban lehet most szerencsés a csillagjegyed? Lássuk, hogy mit jelez a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Az nagyon nem fog jót tenni, ha most is a munka zakatol a fejedben. Ideje lenne kikapcsolnod, és a boldogságra koncentrálni. Mély beszélgetések alakulhatnak ki a környezetedben, ahol végre elmondhatod, hogy mit érzel. Ha úgy látod, hogy a családod nem hallgat meg, akkor írj rá valamelyik megbízható barátodra. Fontos, hogy lelkileg feltöltődj.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy tudsz teljes kapacitással működni, ha megtervezed a dolgokat és stabilizálódsz érzelmileg. Teremts nyugalmat, és gondold át, hogy milyen kihívásokkal találhatod szembe magadat ezen a héten. Ha már most tudod, hogy valamilyen kemény feladat vár rád, akkor arra fel kell készítened magadat – így minden gördülékenyebben fog haladni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van valami teendőd otthon, akkor annak igyekezz hamar pontot tenni a végére, mert később csak frusztrálni fog. Fel tudod dobni a párkapcsolatodat, ha terveztek valamilyen laza kiruccanást. Szingliként jobban fel tudsz töltődni, mert előtérbe kerülhet nálad, hogy nem kell függnöd senkitől. Igazán ki tudsz virulni, ha előveszed a kedvenc hobbidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Senki sem szeret hazudni, de egy jó ügy érdekében nem lehet elkerülni az úgynevezett kegyes hazugságokat. Ha ilyenbe keveredsz, akkor nyugodtan használd, különben hatalmas bonyodalmakba keveredhetsz. Ráadásul valakit a közeli környezetedből a padlóra küldhetsz. Jól gondold át, hogy milyen titkokat oszthatsz meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor annyira felizgathatnak dolgok, vagy ötletek, hogy teljesen meg tudsz feledkezni a külvilágról. Pedig a következő időszakban jobb lenne, ha két lábbal a földön maradnál. Nagy szükség lesz arra, hogy tisztán láss mindent, és anyagi biztonságot teremts magadnak. Lehet egy fokkal jobban is kellene ügyelned a költekezéseidre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elégedettséget és harmóniát tudsz magadból sugározni, és ez nagy hatással lehet a téged körülvevő emberekre is. Az lenne a legjobb, ha most sok időt töltenél társaságban. Nem kell komoly dolgokat elővenned a beszélgetéseknél, csak próbáld meg elengedni magadat. Arra ügyelj legfőképpen, hogy ne legyél túlságosan egocentrikus.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Te szoktál lenni a domináns fél, de most az a legjobb, ha a kezdeményezést másokra hagyod, bármiről is legyen szó. Várd ki csendben, hogy mi történik, nehogy rád kenjenek olyasvalamit, amiben nem is vagy hibás. Ettől függetlenül ne próbáld meg a megközelíthetetlent játszani, mert akkor elijesztheted magad mellől az embereket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valószínűleg nem lesz jó hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel juss előrébb, szóval próbáld meg kizárni őket teljesen. Ne hagyd magadat provokálni, és azt sem, hogy elrontsák a jókedvedet. Ne ess kétségbe, ha éppen nem tökéletes körülötted minden, a hullámvölgyeknek hamarosan vége lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyűgösebb lehetsz a kelleténél, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Az utóbbi időben nem is nagyon tudtad rendesen kipihenni magad. Ezt a napot próbáld meg annak szentelni. Ha áll is valami kihívás előtted, akkor juss túl minél hamarabb rajta. Ha feszülten vágsz bele a gondok megoldásába, akkor hibákat fogsz véteni.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók rengeteg pozitívum energiát sugároznak feléd, szóval te is készülj fel a jó dolgok befogadására, és igyekezz őket tovább is adni. A feszültségmentes környezet belőled is a legjobbat tudja kihozni. Ha van párod, akkor vele azonban lehetnek problémák. Most nem igazán tudjátok megtalálni a közös hangot és mindketten mást akartok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki végre megfelelő irányba halad az életed, szóval sok öröm érhet, ha engedsz neki. Magad mögött kellene hagynod a mókuskereket, és lazítani kicsit. A felöltődés abban is segíthet, hogy tisztábban láss dolgokat, plusz tényleg itt lenne az idő annak, hogy megtanulj örülni a sikereidnek. A családoddal is próbálj időt tölteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit alázatosabbnak kell lenned ma. Az lenne a legjobb, ha mások tanácsait is számításba vennéd, és nem a saját fejed után mennél állandóan. Ha nem tudtad magad rendesen kipihenni az utóbbi napokban, akkor ne vállald most pont túl magad. Haladj a saját tempódban, az este pedig legyen a feltöltődésé – lepd meg magadat valamivel, amire már régóta vágysz.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás