promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vlagyimir Putyin már nincs is életben? Érdekes teóriával állt elő a brit titkosszolgálat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felvetések szerint Putyin már korábban is alkalmazott dublőröket.

Már a szakértők is igyekeznek kerülni a kérdést, hogy meddig tarthat az orosz-ukrán háború, mert nem tudnak rá pontos választ adni. Oroszország nem követ határidőket, csak haladnak a terveik szerint, de sokszor elég homályos, hogy Putyin és a hadserege mit szeretne elérni.

A friss hírek szerint az oroszok elég erős rohamot indítottak Szeverodonecknél. A hadsereg bombázása során még egy francia újságíró is meghalt. Az ukrán ellenállás ott is igyekszik kitartani, ameddig csak tud.

Szeverodonyeckben jelenleg folyamatosak az utcai harcok, így a civileket képtelenség evakuálni.

Közben továbbra is erősen terjednek a pletykák, hogy Vlagyimir Putyin halálos beteg, és már nincsen sok ideje hátra. Ezeket legutóbb Szergej Lavrov orosz külügyminiszter legutóbb tagadta, de már senki sem tudja mi az igazság.

A Daily Star közben egy érdekes cikkben arról számolt be brit titkosszolgálati forrásokra hivatkozva, hogy ha Putyin meghalna, akkor sokáig ezt megpróbálnák titokban tartani.

„Az is benne lehet a pakliban, hogy már nincs is életben, nem lehet tudni”

- fogalmazott a forrás. Persze tegyük hozzá, hogy ez még a brit titkosszolgálattól is egy elég erős teória.

Putyint állítólag hetekig vagy akár hónapokig is helyettesítenék egy dublőrrel. Az elméletek szerint az előre bekészített videókat is gyakran előveszik, mivel az orosz elnök kezeléseken vesz részt.

A Blikk a Mirror-ra hivatkozva is körbejárta a kérdést. Dr. Sarah Whitmore, az Oxford Brookes Egyetem orosz belpolitikai szakértője szerint Putyin halála után Mihail Misustin miniszterelnök venné át automatikusan a hatalmat. Utána három hónapon belül új választást kell kiírni, de hogy ki venné át az orosz elnök helyét, azt nem lehet tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás