promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuper szexi reggeli 5 perc alatt? Mutatjuk hogyan
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Unod már a zabkását reggel? Készíts ínycsiklandozó reggelit pár perc alatt.

A reggelizés fontossága nagyon sok tévhit melegágya lett az utóbbi években. Fontos tudni, hogy a reggelinél is vannak olyan alapvető szabályok, amit be kell tartanunk, hogy jobban induljon a napunk, és hogy megmaradjon a lendületünk az egész nap folyamán.

A reggeli a legfontosabb étkezés, ezért olyan fontos, hogy mit eszünk.

Milyen finomak azok a pékségnél vásárolt kakaós csigák vagy túrós bélesek, viszont sajnos az egész napunkat elronthatjuk, ha nem megfelelően eszünk reggel. Táplálkozási tanácsadók szerint fehérjéből, rostokból és lassan felszívódó szénhidrátból kellene, hogy álljon a reggelink.

Ha ezekből az összetevőkből válogatjuk össze a reggeli táplálékunkat, akkor még a fogyást is elősegíthetjük. Ugyanis, ha jó és minőségi alapanyagokat juttatunk szervezetünkbe, nem leszünk éhesek az étkezések között, a cukorszintünk is megfelelő lesz, elkerülve ezáltal, hogy elcsábuljunk némi csokoládénak.

Ezen felbuzdulva, hol máshol kerestem volna egészséges, de gyors reggeli ötletet, mint TikTok-on, ami a tippek, trükkök fellegvára, legyen szó életmódról, főzésről, vagy lényegében bármi másról.

Találtam is egy szuper egészséges szendvics vagy inkább bundás kenyér receptet, amit több, mint 1 millióan néztek meg, és  több, mint 50.000 like-oltak.

Készítsd el te is, élvezd az ízeket, miközben a szervezetednek is jót teszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás