promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 29: A Rák számára közeledhet a nagy szerelem, és a Mérleg is le tudja venni a lábukról az embereket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikeknek ideje lenne átgondolnia, mit szeretne elérni, de azért nem kell előre rohannia. A Szűz számára is összejöhet minden, csak tudjon előre tervezni. A gondok szőnyeg alá söprése minden csillagkegy számára végzetes lehet a közeljövőben. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit vissza kell venned a tempóból, szóval ne akarj mindenben lépést tartani a környezeteddel. Meg kell lelelned a lelki békédet a hét utolsó napján, és az nem fog segíteni, ha állandóan pörög valaki melletted és kalandokba akar csábítani. Sok mindent át kellene gondolnod - főleg a magánéletedet vagy muszáj picit egyenesbe hozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Az otthon most valóban az a hely lehet számodra, ami meg tud nyugtatni, és feltölteni. Ha az utóbbi időben sok kalandban volt részed, akkor vissza kellene fognod magad. Mozdulj ki, de ne akard az egész világot meghódítani, és mindent kipróbálni. Fordíts extra figyelmet az egészségedre is, mert az meg fogja hálálni magát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet, hogy ma mély beszélgetésekre vágynál, de készülj fel, hogy olyat mondhat neked valaki, amit esetleg nem akarsz hallani. Abszolút nem sértésről van szó, csak valószínűleg valami miatt változtatod kellene az életeden. Ezt a bolygók is jelezni fogják lassan feléd. A hét utolsó napján nyugalomban átgondolhatod, hogy mit vársz magadtól, és mit szeretnél elérni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha szingli vagy, akkor egy olyan szerelem közeledik, ami komoly hatással lehet a jövődre. Lehet már a következő héten találkozol az illetővel, tehát ragadj meg minden lehetőséget. Viszont ha párkapcsolatban vagy, akkor egy harmadik személy csak feszültséget és félreértéseket hozhat a kapcsolatotokba. A csak barátság nem működne, inkább ne erőltesd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Minden simán megy jelenleg, és teljesen nyugodt hangulatban tervezhetsz meg mindent. Ha van még valami dolgod, azt igyekezz minél hamarabb letudni. Ha fontos kérdésekben kell döntened, akkor nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a párod véleményét. Nagy kihívások várnak rád, így jobb ha tényleg a pihenéssel törődsz, és feltöltődsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha feltöltődve vágsz bele a következő hétbe, akkor minden össze fog jönni, amit elterveztél, legyen az valami klassz program, vagy egy projekt, amit régóta be akarsz fejezni. Figyelj arra, hogy mások szemében ne tűnj fölényeskedőnek. Ne akard kivívni másik ellenszenvét, mert akkor felborul minden körülötted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Gyakorlatilag képtelenség ma neked ellenállni. Ezt nyugodtan be tudod vetni az ellenkező neműeknél. Kedves és határozott tudsz lenni egyszerre, de az utóbbit azért ne vidd túlzásba, mert az inkább taszítja az embereket. Ha van valami klassz terved, azt végigviheted a következő héten. Minden kihívással bátran nézz szembe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hirtelen kellemetlen problémák üthetik fel a fejüket, úgyhogy a nyugodtságot félre kell tenned picit. Ha úgy látod, ezekre nem tudsz pontot tenni jelenleg, akkor engedd el. Csak feleslegesen aggódnál, ez a stressz pedig nem hiányzik most. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthatsz, és egy váratlan találkozásban is részed lehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az egyik közeli ismerősödnek felragyog a szerencsecsillaga, ez pedig rád is nagy hatással lesz. A közeli ismerőseid jelenleg fel tudnak tölteni teljesen életenergiával. Ha meghívást kapsz, ne utasítsd vissza, értékes emberekkel futhatsz össze. Figyelj magadra, mert szokatlanul érzékeny vagy ma. Csak olyannak nyílj meg, aki biztosan megért.

Bak (december 22. - január 20.)

A különféle kapcsolatok lenyűgözhetnek, de le is fáraszthatnak. Inkább válogasd meg most, hogy kivel szeretnél feltöltődni. Valószínűleg a hidegfront és a stressz megviselt, így nehezebben tudtál pihenni. Ma olyan kikapcsolódást válassz, ami teljesen fel tud szabadítani. Ne titkold el az érzéseidet, mert sok mindent szívesen kibeszélnél a partnereddel, vagy a barátaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma mindenképpen sokszor kell kikapcsolnod az agyadat, és elvonulni a világ elől. Ez azt is jelenti, hogy ne vállalj be nehéz feladatokat, amik leterhelhetnek. A mély válaszok megtalálásához szükséged van egy kis elvonulásra. Ez végre el tudja űzni a bizonytalanságodat, ami benned van, és elvezet oda, hogy a helyes utat válaszd.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokszor felmerül benned az, hogy mi történik, ha egy teljesen másik úton indulsz el az életben. Vajon sikeresebb, vagy esetleg boldogabb lennél? Ezt már soha nem fogod megtudni, de az életeden most is változtathatsz, ha szeretnél. A bolygók a hét utolsó napján igyekeznek feltölteni energiával, hogy tiszta lappal indulhass a jövő héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás