promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elköltöznél Magyarországról? Most több mint 20 millió forintot kapsz érte, és ez nem átverés
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak fejében megfordult már, hogy elhagyják Magyarországot, csak legyen valamilyen nagy lehetőség.

Rengetegen döntenek úgy, hogy hátat fordítanak Magyarországnak egy jobb élet reményében. Na igen, csak mondjuk mi az a munka, vagy nagy kiugrási lehetőség, ami miatt tényleg elhagyná az ember a hazáját.

Most a skót kormány nagy bejelentést tett, mivel növelni szeretnék a közelben lévő szigetek lakosságát.

Ezt nem a semmivel szeretnék elérni, hanem 50 ezer fontot, vagyis mai árfolyamon átszámítva körülbelül 22 millió forintnyi üdvözlőpénzt ajánlanak fel azoknak a családoknak, akik a költözés mellett döntenek – szemlézte a 24.hu az Indy 100 cikkét.

A pénzből lehet lakást vásárolni, vagy vállalkozást indítani. A családok már szép lassan elkezdtek jelentkezni, sőt, még Dél-Amerikából is van érdeklődő.

Mairi Gougeon miniszter szerinte ez a lépés alkalmas arra, hogy segítsen a szigeten, a liberális demokrata politikus, Liam McArthur viszont úgy gondolja, hogy ezt a pénzt inkább a közlekedés és a lakhatás javítására kellene költeni.

Uisdean Robertson, a Nyugat-szigeteki Tanács közlekedési és infrastrukturális bizottságának elnöke megjegyezte, hogy olyan családos fiatalokra van szükség, akik kapcsolatot tudnak kialakítani a szigettel.

Nem könnyű pénzről van szó, szóval kellő elhatározás kell ahhoz, hogy valaki belevágjon ebbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás