promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 23: Az Ikrek dolgai csak akkor mehetnek jól, ha nem követi el ezt a hibát, az Oroszlán számára pedig rosszul indulhat a nap
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek el kell döntenie hogyan reagál magánéleti kérdésekben, a Nyilas pedig a pénzügyekben és a szerelemben is szerencsés lehet. Ne ijedj meg, ha nehezebb a hétkezdés, inkább próbálj pozitívan látni mindent. Lássuk, hogy mit jelez előre számodra a mai napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Olykor azt gondolod, hogy a boldogságot könnyen el lehet érni. Jobb lenne tisztáznod magaddal, hogy bizony ezért is meg kell küzdeni, mint mindenért az életben. Elég könnyelműen veszel mostanában dolgokat. Meg kell komolyodnod kicsit, mert bele fogsz ragadni ebbe a hozzáállásba, amit nagyon nem szeretnél.

Bika (április 21. - május 20.)

Hajlamos lehetsz túlbonyolítani dolgokat főleg otthon. Pedig rájöhettél volna, hogy a legrövidebb út, az egyenes. Feleslegesen vonsz el így energiákat magadtól, amiket akár a hobbidra is áldozhatnál. Legyél találékony, és végez mindennel hamar. Estre próbálj meg egy kis időt szentelni a barátaidra. Beszélgessetek kicsit, még ha csak interneten is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan mentálisan és lelkileg is egyensúlyba fogsz kerülni. Jól haladhatnak a dolgaid, ha nem próbálsz meg mindent a szőnyeg alá söpörni. Állj be egy tempóra, és azt ne engedd el, ha a feladataidról van szó. Egy váratlan esemény bár megzavarhatja a következő hét elejét, de ezen a párod vagy a barátaid hamar át fognak lendíteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem biztos, hogy jól fog indulni ez a nap, ha nem vagy kiegyensúlyozott. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaidról, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás érdekes hatással lehet rád. Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Magánéleti kérdésekben ma mindenképpen hallgass a megérzéseidre és a belső hangokra. Kell egy kis lazaság és hidd el, nem hibázhatsz. A tegnapihoz képest enyhül a helyzet, de néhány kritikus fényszög még látható az égen. Néha úgy érezheted, hogy igazságtalanul bánik veled az élet, de minden rendbe fog jönni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Minden idődet lekötheti néhány feladat, amiben kiélheted a kreativitásodat. Most tényleg ebben vagy a legjobb, de azért legyen időd a pihenésre is. Váratlan fordulatok kerülhetnek eléd az elkövetkezendő pár napban. Ezek lehetnek kedvezőek, de sajnos kedvezőtlenek is. Tartsd meg a magabiztosságodat, és akkor mindent könnyedén fogsz kezelni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sokat gondolkozol a pénzügyeken, de hamarosan megtalálhatod a megoldást, hogy tudnád még stabilabbá tenni a helyzetedet. Ma képes vagy elfogulatlanul közelíteni a problémákhoz és rendezhetsz egy régóta elhúzódó konfliktust is. Ha még szingli vagy, akkor megismerhetsz valakit az elkövetkező pár napban, akár egy társkeresőn is. Később szerelem alakulhat ki a dologból, ha nyitott leszel.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy szerelmi ügy meglepő fordulatot vehet, ha kedvezően reagálsz. Később a vágyaidnak megfelelő szakmai ajánlatot kaphatsz. Ha úgy érzed száz százalékosan biztos a dolog, akkor vágj bele. Nem ártana kimozdulnod, ha ezt nem tudtad megtenni a hétvégén. Nagyon tudod élvezni mások társaságát. Felbukkanhat egy új barát, aki különbözik tőled, de mégis meglátjátok egymásban az értéket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nem szabad erőltetned, hogy a te elképzeléseid érvényesüljenek, de pár nap múlva fordulhat a kocka. Ha van valami fontos elintéznivalód, akkor azt próbáld ma letudni, mert kedvezően fog alakulni. Alkotói energiáid új lendületet kaphatnak a közeljövőben. Szerelemben azonban nincsen szerencséd, így a randizást ne erőltesd.

Halak (február 20. - március 20.)

Simulékony vagy, és könnyen tudsz kompromisszumokat kötni. Ne feledd, hogy olykor nem árt figyelembe venni mások érdekeit is. A szakmádban és a magánéletedben is kellemes meglepetés várhat rád. A jelenlegi bolygóállás miatt előkerülnek a legjobb tulajdonságaid. Számíts magad körül egy kis izgalomra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás