promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 21: A Mérlegnek elő kell vennie a harcias énjét, a Nyilasnak pedig nem kellene hallgatnia jelenleg a családjára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika most kihasználhat egy nagy lehetőséget, mivel sok emberrel tudja megtalálni a közös hangot, míg a Ráknak nem ártana elvonulnia picit a hétvégén. A feltöltődés fontos lehet, mert sok csillagjegyre nagy kihívások várhatnak a jövő héten. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon nem viseled jól, ha valaki megtámadja a nézeteidet. Vigyázz, ha erre terelődik a téma, és ne reagálj feszülten. Higgadtan is meg tudod védeni álláspontodat, felesleges ehhez csatároznod bárkivel. Ha a munkában nagy a tempó, az sem tehet jót neked. Vissza kell szorítanod a pörgést, és nyugodt döntéseket hozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma jobban felszínre kerülhetnek az érzelmeid, és ezt ki is tudod használni. A benned lévő emóciók meg tudják teremteni az egyensúlyt. Még azzal is meg tudod találni a közös hangot, akivel alapból nem szeretsz annyira beszélgetni. A belső hangok fontos kérdésekre adhatnak választ. Előfordulhat, hogy egy másik utat kell majd választanod?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most úgy szeretnéd kialakítani az otthoni életedet, hogy megfeleljen az igényeidnek. Ha nem egyedül élsz, akkor bizony nem szabad túlzásokba esned. Figyelj másokra, és találd meg harmóniát, hogy ne csak neked legyen megfelelő ez a környezet, hanem másoknak is. Változtatnod kell, hogy fejlődni tudj érzelmileg, főleg akkor, ha túl sok volt a stressz körülötted a közelmúltban.

Rák (június 22. - július 22.)

Tudod jól, hogy te sem vagy tökéletes, ezért nem kellene túl nagy elvárásokat támasztanod a környezeteddel szemben. Mostanában ismét előjöhet ez az oldalad, hogy lenézel másokat. Ilyenkor az sem rossz ötlet, ha elvonulsz picit, és tartasz egy kis én-időt a hétvégén. Próbáld meg megoldani az aktuális problémáidat, mert ez is lehet egy stressz forrás körülötted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sokkal pozitívabb hozzáállást kell magadra erőltetned. Most amúgy is érezheted úgy, hogy kicsit egyhelyben állsz. Ilyenkor nem rossz dolog leírni a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni rövid időn belül. A távoli, nagyobb tervekkel ne foglalkozz, előbb a kisebbeket csináld meg. Hidd el, így az életed is lassan elkezdhet egyenesbe kerülni. Az estéket igyekezz a feltöltődésre áldozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mit mondasz, főleg ezen a hétvégén. Olykor mindenkiben ott lapul a pletykálkodás, de most igen kellemetlen helyzeteket szülhet körülötted. Inkább magaddal foglalkozz, és minden rendben lesz. Ezen kívül kiegyensúlyozott napok várhatnak rád, nem kellene ezzel felborítanod mindent.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a magánéletedbe. Neked kell tudnod,hogy merre vezet az utad. Ez jelenleg nem makacsság, egyszerűen csak ki kell olykor állnod magadért. Ha szeretnél igazán boldog lenni, ahhoz egy picivel merészebbnek kell lenned. Persze nem sokkal, az nem lesz jó, ha ingoványos talajra lépsz. Találd meg az egyensúlyt ezen a hétvégén, és pihenj sokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mostani bolygóállások nagyon jót tudnak tenni a lelkednek. Sokkal vidámabban és kiegyensúlyozottabban tudod belevetni magadat a hétvégébe. Persze arra figyelj, hogy ne hajszold túl magad, ha esetleg valamilyen feladatod van. Nagy változásokba most ne nagyon fogj bele. Mindenben próbálj meg a biztosra menni, a bizonytalanság felőrölhet jelenleg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed olykor jól, olykor pedig rosszul alakulnak a dolgok körülötted. Rád is szükség van, hogy ezt az ingadozást kiiktasd az életedből. A párod vagy a barátaid sokat tudnak segíteni ebben. A családodtól jelenleg ne nagyon fogadj el tanácsot, mert nem a legjobb irányba tudnak terelni. Készülj fel váratlan eseményekre, de nem kell félned, ezek nem lesznek drasztikusak.

Bak (december 22. - január 20.)

Figyelmesnek kell lenned, mert ma könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás. Ha vannak még feladataid a hétvégén, akkor haladj lassan, de biztosan. Talán azt sem árt, ha tervet dolgozol ki a fejedben a különböző gondok megoldására. Előtérbe kerülhet a gondoskodó éned, amivel leveheted a lábáról a környezetedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy érzed néha, hogy a környezeted ellened van, és nehezen tudsz érvényesülni. Nem szabad hagynod, hogy bárki elnyomjon. Az apróbb győzelmek vagy viták megnyerése rögtön visszahozhatja a határozott énedet. Ne felejtsd el, hogy akiknek fontos vagy, azok az emberek mindig tisztelni fognak. Hamarosan nagy dolgokat vihetsz véghez.

Halak (február 20. - március 20.)

Az univerzum egyre jobban fog tudni motiválni. Szebbé teheted a környezetedet, és olyan problémákat oldhatsz meg, amikhez nem mindig van kedved. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert ez jótékony hatással lehet rád. Olyan gondokat tudtok most megbeszélni, amik már régóta nyomják a szívedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás