promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 19: A Bikának nagy gondjai lehetnek a pénzzel, az Oroszlánt pedig csúnyán átverheti egy személy
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak blokkolhatja valami az energiát, és nem a bolygóállás az, szóval nem árt figyelni, a Ráktól pedig elpártolhat a szerencse egy picit. Ne keseredj el, mert mindenre van megoldás, és a legnagyobb nehézségeken is túl lehet lendülni a kitartással. Lássuk, hogy jelez előre számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szívesen lenyűgöznéd a környezetedet, de nem igazán vagy a topon. Valami blokkolhatja az energiáidat, ami lehet valamilyen probléma, de akár személy is. Ha az első, akkor szüntesd meg, ha a második, akkor pedig igyekezz háttérbe szorítani azt az embert. Ne legyél frusztrált, ha most éppen nem érkeznek futószalagon a sikerek, mert hamar magadra tudsz találni.

Bika (április 21. - május 20.)

A vakmerő kiadásokat mindenképpen háttérbe kell most szorítanod. Bekövetkezhet a közeljövőben valami gond, és jól fog jönni a megtakarításod. Előtérbe kerülhet a kíváncsi természeted, és sok új dolog keltheti fel az érdeklődésedet. Ha nyitott vagy, akkor olyan ingerek érhetnek, amik segíthetik a fejlődésedet. Ne zárkózz el semmitől!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ügyesen el tudod kerülni ma a buktatókat, ha koncentrálsz. Ha nem tudtad kipihenni magadat az éjszaka, az már eléggé ronthatja az esélyeidet. Az óvatos énedre van szükség, és ha nem bízol magadban, akkor kétszer is ellenőrizz le mindent magad körül. Inkább ez, mint hogy valami hatalmas galibát okozz, amit iszonyatosan nehéz lesz helyrehozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Fel kell készülnöd, hogy jelenleg nincsen a helyén a szerencsecsillagod. A körülötted lévő emberek valószínűleg azonnal tudatni fogják veled, ha tévedtél valamiben, és nem lesznek túl kedvesek. Most jobban meg kell küzdened mindenért. Ne akarj senkivel se vitába szállni, inkább térj vissza mihamarabb önmagadhoz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mostani bolygóállás miatt nem szabad semmiben felesleges kockázatot vállalnod, mert nagyon rosszul jöhetsz ki belőle. A stabilitáshoz vezető út ködös lehet, ezért haladj picivel lassabban, mert így érhetsz biztosan célba. A távolabbi kapcsolataiddal is óvatosnak kell lenned, mert előfordulhat, hogy valaki csúnyán át akar verni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Oda kell figyelned magadra. Lehet, hogy egy ártatlan kis hazugsággal jót akarsz valakinek, de rosszul sülhet el a dolog, és vitákat generálhat később. Legyél őszinte a közeli környezeteddel mindenben, az most a legbiztosabb, még akkor is, ha nem lesz jó a hangulat miatta egy ideig. Értékes emberekkel gazdagíthatod a baráti körödet, szóval mozdulj ki gyakrabban otthonról.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az emlékeket felkavaró események miatt megrekedhetsz a múltban. Valaki, akivel már nagyon régóta nem beszéltél, visszatérhet a közeljövőben az életedbe. Nosztalgikus lehet az egész, de negatív élmények is rád törhetnek. Neked kell eldöntened, hogy akarod-e ezzel a személlyel tartani a kapcsolatot, vagy inkább örökre búcsút vennél tőle.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jelenleg nehezen tudod megtalálni a motivációt. Ha valamilyen nagyobb probléma áll előtted, akkor többszörösen is lemerülhetsz. A jelenlegi bolygóállás is gátolja picit, hogy az állóképességed a csúcson legyen. Ezen a kávé nem segít, inkább ki kell pihenned magad, vagy új erőre kapni a kedvenc hobbiddal. A kikapcsolódás terápiás lehet, de azért ne hanyagold teljesen a munkát.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most előfordulhat, hogy jóval több lesz rajtad a felelősség. Igyekezz ezt jól kezelni, mert ha pánikba esel, akkor felborulhatnak körülötted a dolgok. Benned van az, hogy önként segítesz az embereken, de így elhanyagolhatod a saját életedet. Csak akkor vállalj be plusz feladatokat, ha körülötted már minden rendben van.

Bak (december 22. - január 20.)

Valamelyik kapcsolatod picit bonyolult lehet, mert egy félreértés ütheti fel a fejét. Ne söpörjetek semmit a szőnyeg alá, és azonnal beszéljétek meg, ha valami problémát éreztek a levegőben. Néha te is rossz szavakkal kommunikálsz, ami viszályokat szülhet. Figyelj oda, hogyan fejezed ki magad. Este rád férne egy nagy pihenés.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nehezebben kapod meg a válaszokat az élettől. Figyelj, hogy ne sodródj bele az aggodalomba, mert az nem fog segíteni. A határozott éned mindig ki tud húzni a csávából, ezt ne feledd, szóval ne dugd a fejedet a homokba. A félelem olykor alapból szükségtelen, mert hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, amik egyszerűek lennének.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebb lesz elkerülnöd a problémákat. Ha valamit megoldasz, akkor felütheti a fejét egy másik gond. Mindenkinek vannak az életében ilyen napok, de ne stresszeld túl magad. A kreativitásoddal ügyesen túl tudsz lendülni mindenen. Nem mindig lehet zökkenőmentesen haladni, ezt te is jól tudod. Egy egészséges adag türelem is segít kivédeni a csapásokat néha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás