promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 18: Nagy változás várhat a Kosra a karrierjében, a Szűzet pedig csőbe akarja húzni valaki, szóval muszáj vigyáznia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának nem ártana figyelnie az álmaira, mert úgy néz ki valamit üzenni akarnak, az Ikrekre pedig rátalál a szerencse – nem csak a karrierben, a szerelemben is. A hét közepén egyik csillagjegynek sem szabad elhanyagolnia a dolgait. Lássuk, hogy mit jelez előre számodra a napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagy változás várhat rád a karrieredben, és fentebb léphetsz egy fokkal a ranglétrán. Mindenképpen használd ki az eléd kerülő lehetőségeket, még ha úgy is látod az elején, hogy nehéz őket kivitelezni. Jelenleg pozitív energiákat sugároznak feléd a bolygók. El tudsz rendezni egy olyan vitát is, ami régóta húzódik.

Bika (április 21. - május 20.)

Az álmaidnak fontos jelentése lehet a jelenlegi időszakban. Figyelj rájuk, mert a belső igényeidet jelzik. Olykor nehéz ezeket összerakni, tényleg olyan, mint valami bonyolult puzzle, de megéri vele foglalkozni. Ne hanyagold el önmagad, mert akkor könnyen depresszióba eshetsz. Nem lehet minden tökéletes, de te igyekezz a legjobbra törekedni mindenben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most egy meglehetősen szerencsés időszak következhet. Ez kapcsolatba hozhat téged olyan emberekkel, akik a jövőben a segítségedre lehetnek. Hallgass az ösztöneidre, mert ma ezzel meg tudod oldani a bonyolultabb problémákat, amik eléd kerülnek. A szerelemi életedben is pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Mostanában jellemző lehet rád, hogy túl érzékeny vagy mások véleményére. Pedig nem ártana meghallgatnod a kritikákat, mert így sosem fogsz tudni változtatni a rossz szokásaidon. Mielőtt visszavágnál, gondolkodj el azon, hogy nincs-e valami igazság abban, amit hallasz. Hidd el, a jelenlegi közeli környezeted építeni akar téged, és nem rombolni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan egy régi emlék megváltozhat amiatt, mert új információkhoz jutsz. Tényleg úgy történt, ahogy emlékszel, vagy az emlékeid úgy alakultak, hogy megfeleljenek neked? Ilyenkor előfordul, hogy az ember becsapja magát. Tedd helyre a darabkákat, és zárd le a múltat. Nagy kihívások várnak rád, amik tetszeni fognak neked, szóval a boldog és céltudatos énedre lesz szükség a közeljövőben. 

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vigyázz, mert valaki csőbe húzhat. Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg átverés. Törekedj ma a biztonságra, és vedd elő az éles logikádat, ami tényleg ki tud húzni a bajból. Ha valakivel ma összetűzésbe keverednél, mérlegelj, hogy megéri-e meg még több olajat önteni a tűzre. Előfordulhat, hogy okosabb inkább az illetőre ráhagyni a dolgot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad hagynod az embereknek, hogy gátolják a személyes fejlődésedet. Ha valaki nagyon hátráltat, és lehúz a mélybe, akkor lehet ki kell törölnöd az életedből. Ez drasztikus lépésnek tűnhet, de a valamit valamiért elv továbbra is működik és egyensúlyt teremt. Pozitív változások jöhetnek az életedbe, de csak akkor, ha te magad teret engedsz nekik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A túlzott gondoskodás és a teljes elszakadás közötti egyensúly kulcsfontosságú lesz a közeljövőben. Itt az ideje, hogy más megközelítést alkalmazz egy személynél, aki közel áll hozzád. Találd meg a középutat, hogy mind a kettőtöknek jó legyen. Közben figyelj oda ma, hogyan kommunikálsz az emberekkel, mert a nyers stílusod miatt sokan félreérthetnek. Ezt nem mindig szokta észrevenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Háttérbe kell szorítanod a hűséges és odaadó énedet, ha nem azt kapod meg a környezetedtől, amit megérdemelnél. A bolygók konfliktust jósolnak, amibe lehet bele kell állnod kivételesen. A viták nem jók, de olykor meg kell védened magadat. Ha igazságtalanságot érzel az irányodba, akkor mindenképpen vedd elő a harcias énedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon fontos a közeljövőben, ha új dolgokkal találkozol, akkor nem szabad elbizonytalanodnod. A legtöbb esetben emiatt szoktál elzárkózni, és ez a fejlődésed útját fogja állni. Nem ártana, ha picivel nyitottabb lennél a világra – ezt súgják neked a bolygók is. Ha befordulsz, akkor nagyon sok boldog pillanat fog elrobogni melletted, amiket már nem fogsz visszakapni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás egy picit lassabbá tehet. Nem fogsz tudni úgy reagálni a dolgokra, ahogy szeretnél, de ez nem jelenti azt, hogy rosszul fogod teljesíteni a kötelességeidet. Fontos, hogy tényleg csak tedd a dolgod, és ne engedd, hogy bárki megzavarjon. Ha kizökkentenek, akkor nehezebben tudsz visszatalálni a helyes útra.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók azt jósolják, hogy valamilyen új személy kerülhet a közeljövőben a környezetedbe, akinek előfordulhat, hogy kényelmetlenül fogod a társaságában érezni magad. Valószínű, hogy nem fogod tudni felvenni a dinamikáját. Az a legfontosabb, hogy ne ítélj elsőre, és adj neki esélyt, mert lehet többet pozitívumot adhat neked, mint gondolnád. Ha ellenkező nemű, akkor még több is kisülhet belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás