promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férj megkívánta a feleség popsiját, és erre még a nő barátai is azt mondták, hogy joga van hozzá
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házasságon belüli erőszak még mindig sok esetben rejtve marad a nyilvánosság előtt.

Egy házasságban sok olyan dolog rejtve marad, amit a közvélemény valószínűleg elítélne, ha tudomást szerezne róla. Ám a felek mindezt nem sokszor verik nagydobra, hiszen nem feltétlenül áll mindkettőjük érdekében. Alighanem jó néhány olyan feleség van, aki sok mindent eltűr a férjének, bár erre nem lenne köteles.

Ebben a helyzetben van az az anyuka is, aki a barátainak füstölgött arról, hogy a párja alkalmanként „illetlen” dolgokra kéri meg. A megkérdezettek azonban nem álltak mellé, sőt éppen azon az állásponton voltak, hogy egy nő számára a házasságban nem lehetnek tabu témák.

Ilyen például a beleegyezés nélküli szex, és különösen annak egyik extrém formája, az anális közösülés. A popsiszexet nyilvánvalóan nem kedvelheti mindenki, és a témához hozzászóló kommentelők is felháborodtak azon, hogy a tapasztalatait megosztó nő mellett nem álltak ki a barátai ezen a téren.

A Mumsnet nevű oldalon lefolytatott beszélgetésből kiderült, hogy a magát megnevezni nem kívánó hölgy már többször is odaadta a hátsóját férfi partnereinek úgy, hogy ahhoz neki fikarcnyi kedve sem volt.

Három ilyen párja is volt, és lassan már úgy gondolta, hogy a barátainak alighanem igaza lehet, és ehhez egy kapcsolatban a férfiaknak joguk van. A felháborodott hozzászólások azonban kezdték meggyőzni arról, hogy mégiscsak a saját álláspontja lehetett a helyes.

„Nem akarok belemenni a részletekbe, mert nem a mások szórakoztatására írom le mindezt, de ki kell jelentenem, hogy minden alkalommal nemkívánatos, váratlan, sőt kifejezetten az akaratommal szemben történt behatolásokról volt szó”

– emelte ki a panaszos hölgy. A hozzászólók nem is késlekedtek a megjegyzéssekkel, és többnyire melléálltak ebben a kérdésben.

„Nem hinném, hogy az anál a normál szex része volna. A férfiak egyszerűen csak próbára teszik a szerencséjüket, és néha összejön nekik”

– mondta az egyik kommentelő.

„Egyértelműen nem tartozik hozzá a szexhez, bár megbeszélés tárgyát képezheti. Sok férfi meg is próbál becsusszanni együttlét közben.”

„A beleegyezés nélküli popsiszex borzalmas és erőszakos. Előtte meg kellene beszélni, és alaposan előkészíteni síkosítóval és más eszközökkel. Véleményem szerint a szándékos fájdalomokozás sohasem lehet véletlen egy férfi részéről”

– jelentették ki mások is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás