promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 17: A Rák nagyon rossz útra tévedhet mások miatt, az Oroszlánnak pedig megsúgjuk, hogyan tudja visszaszerezni a magabiztosságát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz már a hét elején elveszítheti az irányítást, szóval nem szabad egy helyben toporognia, míg a Nyilast segíteni fogják a bolygók, hogy valami új kezdődhessen az életében. Pénz, szerencse, szerelem vár a csillagjegyedre, vagy pont ellenkezőleg? Lássuk, hogy mit jósol neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A tisztességtelenség gyorsan utolérhet, ha úgy érzed, hogy nem mennek rendben a dolgok. Még a kedves hazugságok is nagyra nőhetnek. Őszintének kell lenned magaddal, valamint a környezeteddel. Ha ezt nem tartod be, akkor olyan problémákat okozhatsz, amiktől rendkívül sokáig fog fájni a fejed. Lehet nehéz lesz az út, de most még a kiskapukat se kellene használnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Az új barátságok megzavarhatják a régieket, megosztva ezzel az idődet, valamint a figyelmedet. Bár legújabb kapcsolatok frissnek és izgalmasnak tűnhetnek, nem szabad elhanyagolnod azokat, akik igazán közel állnak hozzád. Vágysz a kalandos dolgokra, de ezért ne borítsd fel a régi életedet. A közeljövőben kellenek is a megbízható pontok az életedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elő akar törni belőled valami friss és új, viszont a mai napon lehet a környezeted még nem áll készen erre. Talán jobb lenne, ha még te alkalmazkodnál másokhoz. A héten meglesz a lehetőséged, hogy kitörj a rutinodból és egy kis izgalmat vigyél az életedbe. Ügyelj arra, hogy ne változtass túl drasztikusan a dolgokon – először mindent gondolj át.

Rák (június 22. - július 22.)

Eljött az a pont, amikor nem szabad megfogadnod mások tanácsát, mert teljesen rossz útra fognak terelni téged. Bízz magadban, mert nagyon jók a meglátásaid. Ma különösen tisztán látod át a problémákat, és olyan szintre juthatsz, hogy még másoknak is tudsz segíteni. Kommunikálj bátran, valamint határozottan, és akkor így egy igazán szerencsés napot zárhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor nagyon mélyponton van a biztonságérzeted. Valahogy vissza kell szerezned a magabiztosságodat, mert új lehetőségek kerülhetnek eléd, amiket muszáj leszel kiaknázni. Nehezebben tudod megemészteni a nagyobb problémákat, de a kreatív elméddel simán meg tudod őket oldani. Most bátornak kell lenned!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha javítani akarsz a helyzeteden, akkor picit jobban mozgásba kell lendülnöd. Nem érzed olykor úgy, hogy egyhelyben topogsz? A lendület elvesztése most nagy károkat okozhat, szóval fel kell ébredned. A kommunikációban is óvatosabbnak kell lenned. A jelenlegi bolygóállás miatt indulatosabb lehetsz. A türelmedre nagy szükség lesz, ha túl akarod élni ezt a napot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindannyiunknak szüksége van valakire, akire néha támaszkodhat. Neked most egy olyan barát lehet az, aki mindenben megért. Ha nyomja valami a szívedet, akkor mindenképpen ki kell adnod magadból. Ez a személy felnyithatja a szemedet egy olyan dologban, amit egyedül elég nehezen tudsz átlátni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerencse kedvez a bátraknak, és te sem vagy kivétel. A fokozott magabiztosságod segíthet megoldani sok olyan problémát, ami eddig a fiók mélyén lapult. A kreativitásod most igazán felerősödhet, ha teret engedsz neki. Ne kerüld most a reflektorfényt, hanem engedd, hogy teljesen rád irányuljon. Jelenleg te tudod magadat a legjobban motiválni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma egy olyan nap jöhet, ami új utakat nyithat meg előtted. A bolygók kellő energiát biztosítanak, hogy valami újat vigyél az életedbe, vagy végre elhagyd valamelyik rossz szokásodat. Ha belevágsz ebben, akkor az rövid időn belül meg fog térülni. Közben ne feledkezz meg a problémákról – ne söpörj semmit a szőnyeg alá, hanem igyekezz azonnal megoldani.

Bak (december 22. - január 20.)

A szeretet lehet ma a jelszavad. Jó hangulatot tudsz teremteni magad körül, amit a környezeted nagyon tud élvezni. Ne engedd, hogy a negatív emberek megpróbáljanak lehúzni a mélybe. A mai küldetésed az öröm befogadása. A munka vagy a feladataid után tegyél meg valami olyat, amit már régen akartál és fel tud villanyozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma semmiképpen sem szabad kockáztatnod. Támaszkodj a rutinodra, és legyél biztonsági játékos. Akadhatnak olyan szituációk, amikor úgy érezd, hogy rizikót kell vállalnod, de hidd el, hogy ez csak rosszul sülhet el most. Összpontosíts a feladataidra, és legyél túl minél hamarabb ezen a napon. Este nem árt, ha teljesen kikapcsolod az agyad.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet sokan lehurrogják a rendhagyó ötleteidet, de nem biztos, hogy rossz úton jársz. Jobban kell bíznod magadban – ne hagyd, hogy bárki letörje a lelkesedésedet. A bolygók is arra ösztönöznek, hogy vállalj be szokatlan dolgokat. A nyitottságod miatt új ismertségekre tehetsz szert, akik megadhatják a kezdő lökést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás