promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 16: az Ikreknek változások érkezhetnek az életébe, de a Szűz is belevághat valami olyanba, amitől retteget eddig
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos nem árt, ha visszafogja magát, mert a nyár megbolondíthatja picit, a Skorpióra pedig rátalálhat a szerelem. Kiadás vagy pénz, szerencse, vagy éppen szerencsétlenség vár a csillagjegyedre? Lássuk, hogy mit súg a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket.

Bika (április 21. - május 20.)

Igazán elemedben érzed magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, na meg a bulikhoz, pedig vissza kellene fognod magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fontos változások várhatóak az életedben. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas és kitartó, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a napot.

Rák (június 22. - július 22.)

Megbízható személyt találni, aki valóban a segítségedre lehet nehezebb, mint gondoltad volna. Persze a közeli barátok mindig körülvesznek, de ők sem érnek rá mindig. Néha meg tudsz ijedni attól, ha egyedül kell teljesítened egy nagyobb dolgot, de bíznod kell a képességeidben. Nemsokára meg fogod találni a válaszokat a problémákra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ügyelned kell arra, hogy ne nyílj meg túlságosan idegeneknek. Ha túl sok mindent fecsegsz ki, akkor azzal előbb vagy utóbb vissza fognak élni. A munkahelyeden is inkább kerüld a pletykákat a héten, különben visszaüthetnek. Járhatsz nyitott füllel, de te ne fecsegj ki semmit, így a legbiztonságosabb. Közben mindenki végezze csak a saját feladatát, ne dolgozz mások helyett.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jó időpont a mai nap arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Úgy néz ki bátrabbnak kell lenned, mint máskor, mert csak így nyerhetsz. Belevághatsz valami olyasmibe, amitől nagyon tartottál, de a kezdeti nehézségek ellenére minden rendben lesz. Ne tegyél fel mindent egy lapra, viszont nyugodtan lehetsz merész.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, mint máskor. Nálad kiszámíthatatlan, miképp jön elő, de azért ne akard senkire sem ezt ráerőltetni. Csak olyannak nyílj meg, aki valóban megérdemli, különben visszaélhetnek vele. Fontos számodra, hogy otthon minden rendben legyen. Előfordulhat, hogy neked kell megteremtened a harmóniát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Találkozhatsz egy emberrel, akivel váratlan szimpátia és vonzalom alakulhat ki köztetek. Lehet nem ártana kimozdulnod a négy fal közül, hogy rátalálhass. Ha már van párod, akkor egy remek barátság is kialakulhat az egészből. Amúgy is jobb, ha kezdeményezel, mert jó a kisugárzásod. Olyan embereket is levehetsz a lábáról, akik eddig nem igazán szimpatizáltak veled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remélhetőleg ki tudtad magadat pihenni a hétvégén, mert ha nem, akkor nagyon lomhán indulhat ez a hét. Teljes koncentráció van szükséged, mert könnyen tudsz hibázni. A lényeg, hogy ne vegyél lazán semmit. A bolygók a mai napon nem fogják tálcán kínálni a lehetőségeket a csillagjegyednek. Holnap már fellélegezhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg tiszta fejjel tudsz nekivágni ennek a hétnek. Tekints erre úgy, mint egy új kezdetre. Lehet nem tudsz tiszta lappal indulni, de mindenképpen képzeld oda. A mai napon be kell vetned a rejtett energiáidat, hogy jól tudj haladni.  A magánéletedben nem ártana egy kis nyugalmat találnod. Mond meg nyugodtan a környezetednek, ha nem a kalandok, hanem a pihenés felé húz a szíved.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán fogod elviselni, ha valaki uralkodni akar rajtad ma. Ha például alkalmazottként dolgozol, akkor a semmiből veszhetsz össze a főnököddel akár. Természetesen ha neked van igazad, akkor muszáj vagy megvédeni magad, de figyelj arra, hogy ezt miként teszed. Este igyekezz a kedvenc hobbiddal elütni az időt, és vonulj el picit az emberektől.

Halak (február 20. - március 20.)

A jövővel kapcsolatos félelmek elhamarkodott döntésekre kényszeríthetnek a jelenben. Lehet mások tapasztalatai miatt aggodalmaskodsz, de bíznod kell magadban. Tudod jól legbelül, mire vagy képes, és nem fogod ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a többiek. Indítsd úgy a reggeledet, hogy ma minden sikerülhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás