promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 15: A Kosnak a barátai adhatnak nagy lökést, a Rákban pedig feltámadhat a féltékenység
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak el kell gondolkoznia azon, miképp kezelje a kritikát, a Mérlegnek pedig kihasználhatják a kedvességét. A hét utolsó napján néhány csillagjegy ügyesen előre tudna tervezni, ezzel is megkönnyítve a hétkezdést. Lássuk, hogy mit súg most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A barátaid nagyon jó tanácsokat tudnak adni, főleg így a hét utolsó napján. Ha sok is a feladatod, igyekezz velük összefutni, mert új lökést adhatnak neked. Vannak tervek, vagy esetleg döntések, amikben nem vagy teljesen biztos, és ezekben is kikérheted a véleményüket, hogy előre tudj haladni. Szorítsd háttérbe a félelmeidet, és legyél nyitott a világra.

Bika (április 21. - május 20.)

Tisztább fejre lenne szükséged, és a hét utolsó napja alkalmas lehet arra, hogy ezt elérd. Próbálj meg kikapcsolódni, és ne állandóan a gondokon rágódni. A növekedéshez legyél picivel rugalmasabb, de jelenleg nehezebben tudod előtérbe helyezni a lazább énedet. Egy jó időszak következhet, de ehhez újjá is kell születned most.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hét utolsó napján egy igazi nyitott könyv lehetsz és meg is változhat a felfogásod. Szerencsére ez valószínűleg kitisztítja a negatív képeket a fejedből. Ez új kapcsolatokat is hozhat, ami jóval komplexebbé tehet téged. Ne aggódj, ha hibázol valamiben, akkor azt lesz esélyed jóvá tenni. Lesznek feladataid, de mindig szánj időt magadra.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy picit féltékenyebb korszakba eshetsz, ha kapcsolatban élsz. Erre figyelj oda, mert a birtoklási vágyad áteshet a ló túloldalára, ez pedig nem használ nektek. Ha szingli vagy, akkor inkább vágynál kalandra, viszont ne vidd túlzásba a dolgot, különben kellemetlen meglepetésekben lehet részed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán tűröd a kritikát, pedig nem ártana nyitottabbnak lenned. A barátaid nem akarnak rosszat neked, hanem fel akarják hívni olykor a figyelmedet arra, hogy min kellene változtatnod. Ha nem leszel makacs, gördülékenyebben mehetnek a dolgaid a megszokottnál. A jövő héten ez lebegjen előtted, és minden fontosabb döntésed előtt gondolkozz, valamint informálódj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hétvégén a szerelmi életed kerülhetett előtérbe, már ha engedtél neki. Remélhetőleg kihasználtad, de még az is lehet, hogy másban találtad meg a harmóniát. Ez nem baj, csak az a lényeg, hogy töltődj fel teljesen. Jövő héten picit jobban meg kell küzdened mindennel a hétköznapokban, mint általában. Döcögősebb periódusok mindenkinél vannak, ne pánikolj be ettől.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szétszórt, feledékenyebb lehetsz az utóbbi időben. Az sem árt, ha a jövő hétre csinálsz magadnak egy ütemtervet. Ha valamikor, hát most nem szabad, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás. Mindenben legyél határozott, különben kihasználhatják a kedvességedet. Ha minden kötél szakad, akkor ne félj segítséget kérni a barátaidtól.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit az érzelmeid uralkodhatnak a józan eszed felett. Oda kellene figyelned arra, hogy ne mondj olyan dolgot, amit később megbánsz. A hevességed csak mélyebb viszályokat tud szülni, és nem fog megoldani semmilyen problémát. Az estét próbáld meg nyugalomban tölteni. A kedvenc hobbidat is ugyanúgy előveheted, mint egy jó könyvet vagy filmet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nincsen minden rendben a szerelmi életedben, akkor sem szabad elkeseredned. Az a legjobb, ha kézben tudod tartani a dolgokat. Szívügyekben nehéz határozottnak maradni, de ha valaki, akkor te száz százalékosan képes vagy rá. A nehéz időszakokban mindig számíthatsz a barátaidra és a családodra. Igyekezz megnyílni, és ne félj semmitől.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzed magadon, hogy erősen lemerültek az energiakészleteid. Próbálj meg minél többet pihenni. Erre meg is van a lehetőséged, mert jelenleg harmonikusnak kellene lennie a magánéletednek. Ha vannak gondok, azokkal ne törődj a mai napon. A stresszt ki kell zárnod picit, a nagy kihívásokon ráérsz jövő hét elején gondolkodni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok mindent, amit elrontottál az életben, most lesz esélyed helyretenni, vagy legalábbis elindulhatsz a helyes úton. Főleg akkor, ha a szerelemben hibáztál. Ha alkalom nyílik rá, akkor próbáld meg helyre tenni a dolgokat. A változás szele erősen hat rád, szóval a következő időszakban valamilyen káros szenvedélytől is megszabadulhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Figyelned kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Különösen a tűz jegyűek lehetnek nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás