promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle indulhat az amerikai elnökválasztáson?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Richard Madeley műsorvezető kijelentette, hogy fogadna arra, hogy Meghan Markle indulni fog az Egyesült Államok elnökválasztásáért a nem is olyan távoli jövőben.

2020 márciusában Sussex hercege és hercegnője hivatalosan is lemondott a királyi család tisztségéről, és az Egyesült Királyságból az Egyesült Államokba költözött, ahol jelenleg gyermekeikkel, Archie-vel és Lilibettel élnek.

Az utóbbi időben az a hír járta, hogy a házasságuk Harry herceggel nem áll túl fényesen, és éppen azon dolgoznak, hogy megmentsék, de ez mindez úgy tűnik, hogy nem állhat Meghan Markle nagy terveinek az útjába.

Egy ideje sok találgatás kering arról, hogy Meghan hercegné, aki korábban Rachel Zane-t alakította az Briliáns elmékben, és 2015-ben erőteljes beszédet mondott az egyenlőségről az ENSZ Konferenciáján, fontolóra veszi-e a politikai pályát.

A Good Morning Britain című műsorban beszélgettek Meghan Markle politikai ambícióiról, amikor Joe Biden amerikai elnök nővérével, Valerie Biden Owensszel készítettek interjút, aki a testvére politikai tanácsadója. Valerie kifejtette véleményét, hogy Meghan valamikor erős esélyes lehet a demokraták elnökjelölt pozíciójára, Richard Madeley kijelentette, hogy nem lepné meg, ha ez megvalósulna.

Egy királyi szakértő hozzátette, hogy 2024 és 2028 talán még túl korai lenne, de később abszolút elképzelhető, hogy Meghan Markle megmérettetné magát az elnöki pozícióért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás