promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 6: az Oroszlán így tudja elkerülni, hogy hatalmasat hibázzon, a Mérleg pedig régi sebeket szakíthat fel.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpióban felmehet alaposan a pumpa, ha nem figyel oda magára, míg a Baknak meg kell küzdenie azokkal az emberekkel, akik nem őszinték vele. A legtöbb csillagjegynek elő kell vennie a tartalékenergiákat, hogy hétvége előtt be tudjanak fejezni mindent. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most olyan emberektől kaphatsz fejfájást, akik közel állnak hozzád. Úgy néz ki sok mindenben nem egyezik majd a véleményetek. Igazából rajtad múlik, hogy kompromisszumot akarsz-e kötni. A béke a fontosabb, vagy az, hogy felnyisd az emberek szemét bármilyen áron? Olykor kényelmetlen mások véleményét elfogadni, ezt te is tudod. Láss kicsit az ő szemükkel is.

Bika (április 21. - május 20.)

Bármilyen furcsa, de az a legjobb út a sikerhez, ha kicsit elengeded magad. Lehetsz lazább, és bízhatsz az ösztöneidben a jelenlegi bolygóállás szerint. A gondterheltség feszülté tehet – akadnak olyan gondolatok, amiket már rég el kellett volna engedned. Ha végeztél a munkával, akkor keress valami olyan programot, amit a barátaiddal vagy a családdal közösen élvezhettek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben viseled el, ha valami változás van a környezetedben, pedig muszáj leszel alkalmazkodni. Eleinte több dolog is idegesíthet, azonban jobban jársz, ha megbékélsz mindennel. A tempón is gyorsítanod kellene picit, hogy a nap végére felszabadultabb legyél. Meglátod, meg fogja érni, ha napközben több energiát vetsz be.

Rák (június 22. - július 22.)

A kritikát sosem szórakoztató fogadni, de mégis hasznos lehet olykor. Szereted a saját utadat járni, de nem árt, ha ma mégis hallgatsz másokra. Változó a hangulatod, de az tud igazán feldobni, ha hamar a végére érsz mindennek. Legyél kitartó, végezz a dolgaiddal, aztán előkerülhet a felszabadult éned, aki mindig tudja mit akar. Ne hagyd, hogy mások akadályozzák a boldogságod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha túl sok probléma van terítéken, akkor nagyon könnyen besokallhatsz. Igyekezz apró szüneteket tartani, még akkor is, ha úgy érzed, hogy sose lesz vége ennek a napnak. Inkább vizsgáld felül a döntéseidet, mert ha hibázol, akkor csak nagyobb káoszt fogsz teremteni magad körül. Hétvégén jó lenne, ha a testedet és a lelkedet is kényeztetnéd picit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A semmiből váratlanul szorongás törhet rád. Úgy vagy vele, hogy sokszor nem tökéletes, amit csinálsz, vagy vannak problémák, amiknek nem fogod megtalálni a megoldását. Ezek az aggasztó gondolatok visszaszoríthatnak téged, szóval valahogy úrrá kell lenned rajtuk. A barátaid segíthetnek kimászni a gödörből és a pozitív irányba terelni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ideje sok mindenben elengedned a múltat. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, eszedbe juthatnak a régi szép idők, de vigyázz, hogy ezzel nehogy valamilyen sebet szakíts fel. A változások olykor furák lehetnek, de ne ragaszkodj mindenben a régihez. Kezdheted az újat azzal is, hogy a közeledő hétvégén átalakítod picit a környezeted.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feszültség van a közeledben? Akkor bizony inkább számolj tízig, mielőtt megszólalnál. Nem kellene a hétvége előtt bárkinél is kihúznod a gyufát. Van elég feladatod, szóval koncentrálj inkább arra. Otthon is lehetnek nézeteltérések, de ezt a rutinoddal fogod tudni kezelni. Este próbáld meg levezetni a napi feszültséget a kedvenc elfoglaltságoddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon még az apróbb részletekre is különös figyelmet kell fordíts. Könnyen el tudnak kalandozni a gondolataid, ami felesleges problémákat okozhat. Csak akkor kapcsold ki az agyad, ha már minden fontosabb feladatot magad mögött hagytál. Érzelmileg is befolyásolhatóbb vagy – ne engedd, hogy mások rád erőltessék az akaratukat.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda kell figyelned, mert a legtöbb ember nem őszinte veled valamiért. Benne lehet az is a levegőben, hogy félnek a kritikáidtól. Fontos, hogy ha valaki becsületesen elmondja mi a baj, akkor ne harapd le ezért a fejét. Bizony te is követhetsz el hibákat, és lehet fogsz is a mai napon. Jobban kell összpontosítanod a célra, és ne engedd, hogy lankadjon a figyelmed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pusztán azért, mert olykor repkednek a fejedben a negatív gondolatok, még nem jelenti azt, hogy valódi probléma van. Legyél óvatos, mert a félelmeid becsaphatnak. Az aggódást félre kell tenned, és muszáj leszel kockázatokat vállalni, mert így tudsz pontot tenni a legtöbb gond végére. Ha előveszed a magabiztos énedet, akkor nem lesznek előtted akadályok a hétvége előtt.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit felpezsdülhet a véred, de ezt azért igyekezz kordában tartani. Olyan dolgokra pazarolhatsz el energiát, amik nem biztos, hogy kifizetődőek lesznek később. Ügyelj arra, hogy olyan emberekre szánd az időt a közelgő hétvégén, akik valóban törődnek veled, és ne csak azokra, akik izgalmasabbá teszik az életed.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás