promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 5: a Bika felé közvetítik a szerencsét a bolygók, míg a Mérlegnek vigyáznia kell, mivel ki akarják használni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiót jelenleg megviselhetik a kihívások, de győztesen tud felállni a padlóról, a Kos pedig egyre felszabadultabb lesz, csak hát ezt ki is kell tudnia használni. A kitartás fontos tényező lesz minden csillagjegy számára. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Bár most még a nyakadba zúdulhat egy vihar, de ahogy melegszik az idő az egyre jobb hatással lesz rád. Könnyedebbnek érzed magad, és szabadabban is kommunikálsz a környezeteddel. Ha valami probléma merül fel, akkor rögtön azon kattogsz, hogy miképp lehetne azt minél hamarabb semmissé tenni. Ez a hozzáállás remek, és várhatóan sokáig ki fog tartani nálad.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy az önbizalmad a csúcson legyen. Megbízható, valamint nyugodt tudsz lenni azokban a pillanatokban, amikor szükség van rá, de ha muszáj, akkor fel is tudod pörgetni magad. Az utat jól látod, a sebváltót pedig te irányítod. Használd ki ezt a jó szériát, és ugorj át az akadályokon. A szerencséd tényleg öt csillagos, csak tudd ezt kihasználni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A nyitottságod sokat segíthet, hogy előre tudj haladni, de abban is, hogy el tudd kerülni a félreértéseket a jövőben. Nyugodtan beszélj a belső körödnek a gondjaidról, mert előfordulhat, hogy a megoldás teljesen közel van, csak egy kis megerősítésre van szükséged. Közben próbáld kitakarítani a fejedet – el kellene engedned azokat a dolgokat, amik nyomasztanak.

Rák (június 22. - július 22.)

Szívesen összpontosítanál az előrelépésre, és az öngondoskodásra is, mielőtt teljesen kikészülnél. Az a legbölcsebb, ha megtalálod az egyensúlyt magadban. Ennek a segítségével szakmai és személyes sikereket egyaránt elérhetsz. Nem jó, ha most egymillió dolgot próbálsz megtenni – korlátozd magad, mielőtt teljesen lemerülsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az idő múlásával egyre több hasznos oldalát fogod felfedezni a személyiségednek. Itt az ideje, hogy ezt a hasznodra is tudd fordítani. Ez nem jó időszak a lustálkodásra – ha elengeded magad, és teljesen hátradőlsz, akkor a kreatív éned megint mély nyári álmot fog aludni. Törekedj a szebbre és a jobbra. Juss fentebb, mert az álmaid egyre közelebb kerülnek majd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jelenleg kevésbé valószínű, hogy jót tesz neked, ha reflektorfénybe kerülsz, szóval érdemes elkerülni ezeket a helyzeteket. Talán nem is baj, ha elvonulsz kicsit az emberektől – alázattal fogadd a figyelmet. A munkahelyeden is annyit kommunikálj, amennyit feltétlenül szükséges. Az este legyen a tiéd, és csinálj valamit, ami igazán kényeztet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne feledd, hogy a barátságok változnak az évek során, és kevés olyan ember lesz, akivel végig kitartotok egymás mellett. Ezt át is kellene gondolnod, mert úgy néz ki valaki nagyon átesett a ló túloldalára, és ki akar használni téged. Nem ugyanazok vagytok, mint régen, de ez érthető. Vannak olyan emberek, akiket muszáj elengedned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehéz meghatározni olykor, hogy boldognak, vagy éppen szomorúnak érzed magad. Talán jelenleg mind a kettő benned van, mert a sikerek mellett csalódások is érhetnek. A mostani bolygóállás közvetíti feléd az energiák, és bármilyen gödörből mosolyogva ki tudsz mászni, de tény, hogy meg fog viselni legbelül a dolog. Ezt ne mutasd kifelé.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Erősebb érzelmi viharok tűnhetnek fel az életedben. A közeli környezeted észre fogja venni, hogy picivel nehezebb veled, de te nem biztos. Lehet elsőre furán hangzik, de minél kevésbé koncentrálsz mások megjegyzéseire, annál békésebb lesz a napod. Az emberek hajlamosabbak lehetnek arra, hogy kritizáljanak vagy irányítsanak, és előfordulhat, hogy ki kell állnod magadért, de ezt békésen tedd.

Bak (december 22. - január 20.)

Meg kell győződnöd arról, hogy a megfelelő emberekkel osztod meg a titkaidat. Alapból kétszer is át kellene gondolnod, hogyan kommunikálsz a közeljövőben. A jelenlegi bolygóállás azt mondja, könnyebben felmehet benned a pumpa. Erre nem ártana fokozottan odafigyelned. Új problémák merülhetnek fel, amik kihatnak a biztonságérzetedre, de nem szabad pánikba esned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Készülj fel, hogy megbánthat valaki, akiben bízol. Gondolj bele persze abba is, hogy lehet az igazat mondja, ami elsőre fájhat. Most olyan időszak következik, amikor nem árt hallgatnod mások tanácsaira. Ha gödörbe kerültél, és nem akarsz minél hamarabb kimászni belőle, akkor az végzetes lehet. Ne akard húzni az időt, és találj ismét magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehetséges, hogy valaki közelebb kerül hozzád a barátid közül. Ha az ellenkező nemből való az illető, akkor nagy fejfájás lehet ebből az egészből. A jelenlegi bolygóállás alapból azt súgja, hogy a romantika átveheti kicsit az életed felett az irányítást. Húzd meg a határokat, és természetesen bármilyen szituációba is kerülsz, maradj észnél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás