promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: van okod reménykedni? – napi jóslás
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gyermek: A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz!

2. kártya jelentése:

Szerelem: Erős érzelmeket táplálsz valaki iránt, és úgy tűnik, viszont szeretnek, kötődnek hozzád. Vállalnod kell a kapcsolatot minden körülmények között, akkor is, ha teljesen más, mint amilyent elképzeltél magadnak. Elképzelhető, hogy egy nem működő kapcsolatból kell kilépni ahhoz, hogy helyet adj a boldogságnak. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy vigyázz rá, mert a hétköznapok rohanása a legnagyobb szerelmet is kikezdheti. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, most nem érdemes más állás után nézni. Pénzügyekben erőteljes változásokra lehet számítani.

3. kártya jelentése:

Remény: Álmodozást, reménykedést jelent a lap. Lehet, hogy a vágyaidért nem mersz lépéseket tenni, holott érdemes lenne. Elképzelhető, hogy valaki titkon rólad álmodozik, de túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen. A kártya utalhat egy régi kapcsolat újjáéledésére. Mutathatja azt is, hogy hiába szeretnéd nagyon, hogy egy bizonyos dolog végre megtörténjen, még várni kell rá, még nincs itt az ideje. Egészségügyi kérdésnél bizakodásra ad okot a lap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás