promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – április 29: A Ráknak döcögősen indulhat a hétvége előtti időszak, míg a Baktól erősen elpártolhat a szerencse
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halak pont a Bak ellentéte lesz, mivel rá szerencse vár. Azt persze minden csillagjegynek tudnia kell, hogy nincsen megoldhatatlan probléma. Szerencse vagy balszerencse vár rád a hétvége előtt? Lássuk, hogy mit súg számodra a mai horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha fejed reggel még a felhőkben jár, akkor ügyelj arra, hogy ezekből ne legyenek esőfelhők így a hétvége előtt. Ha konfliktus támad körülötted, azért főleg te leszel a hibás. Hasznos, ha az energiáidat most csak a legfontosabb feladatok felé fordítod. Ne legyél zárkózott, olykor kell egy kis csapatjáték. Nem szabad gödörbe esned, mert abból nagyon nehéz lesz kimászni.

Bika (április 21. - május 20.)

Hatalmas erők működnek mostanában körülötted, és csak rajtad múlik, hogy ezeket a pozitív irányba tudod-e terelni. Ha nem használod ki a lehetőségeket, akkor majd más megteszi helyetted. Most viszonylag könnyen el tudod érni, amit szeretnél, főleg, ha a jövőre koncentrálsz, és nem a múltra. Ha minden rendben van, akkor az önbecsülésed is új lendületet kaphat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most abszolút nem szabad tétováznod, ha döntéseket kell hozni. Legyél picit rámenősebb, főleg ha a környezeted is ellened dolgozik. Sokszor a választási lehetőségek korlátozottak, szóval tényleg pörögnie kell az agyadnak, hogy mi a helyes út. A kommunikációd is remekül működik, ami segíthet kijutni a nehéz helyzetekből.

Rák (június 22. - július 22.)

Igazán döcögősen indul a hétvége előtti időszak, ráadásul vártatlan viták tehetik nehezebbé az egész napodat. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha a nap végén megpróbálnál feltöltődni. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. A mostani bolygóállás elég erős hatással van rád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán jól alakulhatnak a következő napjaid, mert pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás szerint lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hét maradék napjában érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. A következő napokban ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani bolygóállás nem tud teljesen megvédeni: oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni a hét utolsó napjaiban, de figyelj arra, hogy ne vidd ezt túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát.

Bak (december 22. - január 20.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól. A szerencse elpártolhat tőled a hétvégén, de egyensúlyba tudod hozni magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás