promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: magánéleti problémák várnak rád a hét utolsó napján?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek mindenképpen kerülnie kellene a családi vitákat. Még akkor is jobb a füled mellett elengedned a dolgokat, ha neked van igazad. Építgesd okosan a jövő hetedet fejben, és igyekezz felfedezni a jeleket, amik talán már most valamilyen veszélyre figyelmeztetnek. Kétszer is gondold meg, hogy most elfogadod-e valaki tanácsát. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most sok kompromisszumra lehetsz képes, amit okosan a javadra tudsz fordítani. Ha valakivel nézeteltérésed volt a környezetedben, akkor azt el tudod simítani. A következő napokban új kérdések merülnek fel a jövőddel kapcsolatban. Nem ártana picit távolabb nézned és néhány elvedet is újragondolni.

Bika (április 21. - május 20.)

Az a legjobb, ha visszaveszel a tempóból és mindenben lenyugszol egy picit. Ha vannak is otthon feladataid a hét utolsó napján, azokat nem muszáj verejtékkel elvégezned. Lassíts, és valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal. Nemsokára egy új időszak veheti kezdetét, ha összepontosítasz a céljaidra. Erre persze ahhoz van szükség, hogy kitisztítsd a fejedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden megviselhetett mostanában érzelmileg, de a következő időszak meglehetősen megnyugtató lesz a számodra. Ki kell használnod ezeket a hullám nélküli periódusokat, hogy rátalálj az érzelmi harmóniára és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. A hét utolsó napján tudd le gyorsan az otthoni feladataidat, és utána csak a feltöltődéssel törődj.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap érdekes újdonságokat tartogathat a számodra, de ettől egyáltalán nem kell megijedned, egyszerűen csak hagyd, hogy sodorjon az ár. Egy közös program a barátaiddal igazán fel tudja dobni az estédet. Ha van néhány problémád, akkor azt érdemes velük komolyan átbeszélni, mert most jó tanácsokat tudnak adni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted elejét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani a hét elején. Már most a hét utolsó napján érdemes felépíteni a taktikádat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van párod, akkor valamilyen konfliktus alakulhat ki köztetek. Vitába bonyolódhatsz vele, és ha nem fékezed magad, akkor könnyen elfajulhat, és akár mosolyszünet is lehet belőle. Csillapodj le, mert lehet csak félreértés az egész. Ha szingli vagy, akkor kellemes napok várnak rád, de a környezetedben így is figyelned kell, hogy ne legyél túl heves.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha változás előtt állsz, akkor nagyon higgadtnak kell maradnod. Át kell gondolnod mindent, mielőtt belevágsz a dologba. Ha sietetted magad, akkor az csak bukást fog magával hozni. A környezeteddel igyekezz taktikusan viselkedni. Várd ki, amíg mindenki véleményt nyilvánított, és csak akkor gondolkozz el mit szeretnél kihámozni a dologból. Ami nem érdekel, azt engedd el most.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai nap jó lehet arra, hogy elintézz egy kellemetlen ügyet, ami már régóta húzódik. Örülni fogsz ha túlesel rajta, így rá kellene szánnod magad. A megbízhatóság erős erényed, de úgy érzed, ezzel mások visszaélnek mostanában. Ilyenkor tudod, hogy nincs más lehetőség, ki kell gyomlálnod ezeket az embereket az életedből.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a hétvégén, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy kínos helyzettel kell hamarosan megbirkóznod, de figyelj oda, hogy ne veszítsd el a fejed. A mai napon azonban sok kellemes órában lehet részed, szóval használd ezt ki. Keresd azokat az alkalmakat és szituációkat, amiben új embereket tudsz megismerni. Jelenleg az a legjobb, ha nem zárkózol el a legmerészebb ötletektől sem.

Halak (február 20. - március 20.)

Valaki nagyon megbántott a múltban, és valami fel fogja tépni ezt a régi sebet. Az a legjobb, ha hamar elfelejted, és más dologra koncentrálsz. Közben vannak problémák körülötted, de ezeknek a többsége közel sem akkora, mint amilyennek hiszed. Ha nagyon sok terhet pakolsz magadra, és nem tisztítod ki a fejed, azzal még az egészségednek is árthatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás