promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért vannak lezárások a magyarországi Media Markt-üzletekben? Reagált az áruházlánc
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lezárt eladóterületek és "üres" üzletekre panaszkodó vásárlók. A Media Markt elárulta, mi zajlik éppen a magyarországi üzleteikben.

Akik gyakrabban fordulnak meg a hazai Media Markt-okban, azoknak feltűnhetett, hogy egyre több üzletben zárják le az eladóterületek egy részét, és óriási munkálatok kezdődtek meg.

Az elmúlt időszakban több vásárló is panaszkodott az "üres" Media Markt-okra, és egyszerűen senki sem érti, mi történik az elektronikai kiskereskedelmi lánc hazai egységeiben. Egy nagyszabású felújítás zajlik éppen, vagy valami más áll a háttérben?

A Promotions megkereste a Media Markt Sajtóosztályát, akik elmondták, hogy az ország több Media Markt áruházában zajlik most egy nagyobb átalakítás, melynek célja, hogy egy még szebb és modernebb vásárlótérben fogadhassák az érdeklődőket, emellett arról adtak tájékoztatást, hogy az egyes üzletek árukészletét mindig az aktuális vásárlói igények szerint alakítja a műszaki áruházlánc, így az elérhető kínálatot nem befolyásolják az átalakítások.

A műszaki áruházlánc hozzátette, hogy nem csak Budapesten, de több vidéki üzleteikben is zajlik éppen ez az átalakítás.

„A két említett áruház mellett több vidéki üzlet modernizációja is zajlik (jelenleg Szombathely és Kecskemét), a MediaMarkt pedig bízik benne, hogy az átalakítások révén még professzionálisabb és jövőbe mutató kiszolgálást tud nyújtani vásárlóinak országszerte. Az említett áruházak közül a Westendben április 25-re, a Duna Plázában pedig május végére tervezik a munkálatok befejezését, a szombathelyi és kecskeméti üzletek átalakítása pedig ezekben a napokban fejeződik be”

A Media Markt 1997. március 11-én nyitotta meg az első áruházát Budapesten, majd két év múlva a WestEnd City Centerben megnyílt a második is. A kétezres években erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdett a cég: ekkor a többi között a székesfehérvári, a debreceni, a szegedi, valamint a miskolci áruház nyitotta meg kapuit. Ezzel egy időben a fővárosban és környékén is újabb üzletek nyíltak meg: előbb Budaörsön, majd az Árkád bevásárlóközpontban.

Jelenleg összesen 32 Media Markt áruház, valamint az éjjel-nappal elérhető webáruház fogadja a kedves vásárlókat országszerte. Budapesten és vonzáskörzetében 10 (Budaörs, Árkád, Megapark, Stop Shop, Pólus, Westend, Aréna, Mammut, Europark, Duna Plaza), vidéki nagyvárosokban pedig 14 (Szeged, Békéscsaba, Miskolc, Debrecen, Pécs, Győr, Győr2 (Tesco), Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok, Székesfehérvár, Szombathely, Veszprém (Tesco), Zalaegerszeg).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás