promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg a gondokat és a stresszt félredobni ezen a napon – Nem biztos, hogy menni fog
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem úgy fog menni minden, ahogy eltervezted a hosszú hétvégén, de minden csillagjegy fel tudja találni magát. Igyekezz leleményes lenni és tedd meg te az első lépést, ha esetleg ki szeretnél békülni valakivel. A belső félelmeidet igyekezz elnyomni, és ne keresd senkivel se a konfliktust. Lássuk, hogy mire kell törekedned, hogy nyugalom legyen körülötted!  

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg megfogadtad a tanácsokat, és kerülted a vitákat a hosszú hétvégén. Most úgy vagy vele, hogy nagyon intenzív kapcsolatra vágysz azokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ma mindenképpen a megérzéseidre kell hagyatkoznod, és ne engedd, hogy mások kételyeket ébresszenek benned. Próbáld meglátni mindennek a pozitív oldalát, még ha nehezebben is mennek a dolgok.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon várod a sült galambot, és túl kényelmesen hátradőlsz. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy továbbra is keményen meg kell küzdened mindenért, szóval nincs lazsálás. Sok jó barátod van, kérj tőlük segítséget, ha muszáj.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeljövőben olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket is az életedben, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned. Ha megtalálod miben vagy most erős, akkor a mai napod, és a hétkezdésed is remek lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. Este muszáj leszel valahogy kikapcsolni az agyadat, mert már később szükséged lesz a koncentrációdra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a következő hét második felében foglalkozz, ma viszont pihenj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet az élet sok területén, míg az otthonodban harmónia. Utóbbi nem csoda, mivel tettél ezért a hosszú hétvégén, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Később feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a kemény munkáért – legyen ez az a nap.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Lehet van is olyan ember, akivel nem ártana leülnöd beszélgetni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé az érzelmek uraljak a tetteidet, és vigyázz, mert könnyen ki tud mindenki hozni a sodrodból. Ha nem tudsz rendesen feltöltődni a hosszú hétvégén, akkor még inkább harapósabb kedvedben lehetsz. Figyelj oda, hogy semmiképpen ne sérts meg senkit. Neked is békére van szükséged, hogy meg tudd találni az egyensúlyt.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet már elhanyagoltad a házimunkát jó ideje, nem igaz? Valószínűleg nem lesz kedved hozzá. Ha így van, akkor is legalább így picit vállalja be belőle, mert nagy káosz lesz a környezetedben. Éles meglátásaid vannak, de nem a körülötted lévő embereket kellene kritizálnod. A jövő hét elején is megmarad ez benned, szóval vidd bele inkább a munkádba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit közömbösnek érezheted magadat, és a jelenlegi bolygóállás is ilyen hangulatot jósol számodra. Attól még, hogy ez az erő jár át, nem muszáj ilyennek is lenned. Vedd elő a kedves énedet, akinek mindenkihez van egy motiváló szava. Ha a környezeted boldog, akkor te is az leszel. Keresheted a konfliktusokat, de azzal csak elrontod ezt a napot.

Halak (február 20. - március 20.)

Kényeztető nap lehet ez számodra, ha engedsz neki. Dőlj hátra, és tényleg lepd meg valami extrával magadat. Nem muszáj itt nagy dolgokra gondolni - lehet ez a kedvenc könyved, vagy ételed. A lényeg, hogy szakadj ki a hétköznapokból végre. Most a közeli környezeteddel meg tudtuk beszélni egy olyan problémát is, ami régóta húzódik.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás