promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otthon kezdett el önkielégíteni, de a Google Maps véletlenül lebuktatta (18+)
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Google Maps azóta már kijavította a hibáját, de az internet nem felejt.

Az emberek életét nagyon megváltoztatta a Google Maps és azért azon kár vitatkozni, hogy teljesen jó irányba. Főleg azok lélegezhettek fel miatta, akiknek a béka feneke alatt van a tájékozódási képességük.

 [[cikk1]]

Ami még hasznos persze, az a Google Maps felületén megjelenő vélemények, főleg amikor új helyeket igyekszünk felfedezni, de azért itt is voltak gondok. A Google nem rég 95 millió, szabályzatot sértő értékelést távolított el. Ebbe benne vannak azok is, amik például a konkurenciát akarták rossz színben feltüntetni, és így negatív értékelésekkel bombáztak egy helyet.

Eltávolítottak 190 millió fotót valamint 5 millió videót is, mert nem volt megfelelő a minőségük, vagy valami miatt sértették a szabályzatot.

A Google térképe közben rengeteg vicces és néha bizarr sztorit tud nekünk szállítani. Volt már olyan, hogy egy hűtlen férj vagy feleség emiatt bukott le.

Most fel lehet háborodni, hogy már otthon sincs biztonságban az ember, aki például kedvet kap egy kis önkielégítéshez. A délnyugat-angliai Devon megye Bradworthy nevű kisvárosában volt látható a jelenet, amin egy férfi nem húzta el a függönyt (már ha van neki), és a pechére pont arra járt a Google autója, ami lefotózta őt akciózás közben.

Miután elkezdett terjedni a fotó interneten a Google gyorsan orvosolta a hibát. Persze ettől függetlenül már késő, mert aki akarja, az megnézheti a lebukást.

Többen is ajánlották az ismeretlen férfinek, hogy próba szerencse, és perelje be a Google-t, hátha ezzel egy kis pénz állna a házhoz. Vehet belőle függönyt, vagy amit éppen szeretne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás