promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal jelképesen feltette Putyin fejére a koronát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Seagalnak esze ágában sincs elfordulni Putyintól a háború miatt.

Oroszországot is megviseli a háború, de Putyin már korábban is mondta, hogy őt nem fogják megijeszteni a szankciók. A taktika persze folyamatosan változik, így nem igazán lehet tudni, hogy mi jelentene győzelmet az orosz elnöknek.

A szerdai nap egyik legfontosabb híre az volt, hogy ukrán nemzetbiztonsági szolgálat elfogta Viktor Medvedcsuk oroszpárti oligarcha-politikust. Őt cserealapnak tekinti most Zelenszkij. Medvedcsukot személyes kapcsolatok fűzik Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz, aki egyik lányának keresztapja.

Moszkva közben persze azt kommunikálja, hogy nekik aztán nem kell Viktor Medvedcsuk, mivel hivatalosan ukrán állampolgár és külföldi politikus.

Amíg erősen zakatol az orosz-ukrán háború, addig Steven Seagal Moszkvába látogatott, hogy megünnepelje a 70. születésnapját. Az ünnepségen olyanok vettek részt, akik igazán erős támogatói Putyinnak.

Steven Seagal anno 2016-ban meg is kapta az orosz állampolgárságot Putyintól. Akkor állítólag a küzdősportok szeretete hozta össze őket. A hollywoodi filmsztár sosem tagadta, hogy nagy tisztelője az orosz elnöknek.

„A legtöbbünknek élnek barátai és családtagjai Oroszországban és Ukrajnában is. Mindkét félre családként tekintek, és őszintén hiszem, hogy egy külső erő az, amely hatalmas vagyont költött propagandára azért, hogy kiprovokálja, a két ország egymás ellen forduljon”

- mondta anno az akciósztár a háborúról.

Steven Seagal most képzeletben feltette a barátja, Putyin fejére a koronát, mivel az orosz elnököt az egyik legnagyobb élő politikai vezetőnek nevezte. Hozzátette azt is, hogy a megjelent vendégeket nem csak barátoknak, hanem családtagoknak tekinti, akik jóban-rosszban együtt vannak.

Tehát kijelenthetjük, hogy Steven Seagal és Putyin barátsága szorosabb, mint valaha. A színészt ezért a kijelentéséért nem igazán fogják kedvelni Amerikában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás