promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: minden rendben a párkapcsolatoddal? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Pénz: Mindenképpen szerencsés időszak köszönt be az életedbe. Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

2. kártya jelentése:

Lelkész: Fontos életeseményt mutat a lap, melyen áldás van. Elképzelhető, hogy egy fontos döntést kell meghoznod, amit nem érdemes tovább halogatni. Arra figyelmeztet a kártya, hogy fogadd el, amit az élet kínál, nézz bizakodva a jövőbe! Nem kell félned a változástól, mert biztonságban vagy. A lap jelenthet megbízható társat, barátot, akire minden helyzetben számíthatsz. Párkapcsolati kérdésnél sorsszerűséget mutat a kártya. Komoly, elkötelezett társ áll melletted. Ha egyedülálló vagy, már nem kell sokat várni a tartós, biztonságot nyújtó kapcsolatra. Erős hitre és meggyőződésre van szükséged, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd.

3. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozunk valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseink. Türelmesnek kell lennünk, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapjuk, amit szeretnénk. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás