promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a gyönyörű szőke szépség aggódik a legjobban Zelenszkij ukrán elnökért
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olena az oroszok második számú célpontjának számít.

Miközben dúl az orosz-ukrán háború, hajlamosak  vagyunk megfeledkezni arról, hogy az életüket nap mint nap kockáztató, „rivaldafényben” lévő katonáknak, politikusoknak és más szereplőknek családjaik, szeretteik is vannak, akik folyamatosan aggódnak hozzátartozóikért.

A népi hőssé vált Zelenszkij ukrán elnök feleségéről is viszonylag kevés szó esik, pedig Olena Zelenszka is évek óta kitart férje mellett jóban-rosszban. A Zelenszkijjel egyidős (44 éves) szőke szépség építészetet tanult, de aztán egy huszáros fordulattal a Kvartal 95 nevű produkciós cég írójává vált, amelynek éppen a későbbi elnök az egyik alapítója.

 

A gyönyörű Olena 2019-ben Ukrajna First Ladyjévé vált, és azóta olyan témák felkarolásában vett részt, mint az iskolai étkeztetés, vagy a női egyenjogúság. Kevés elnökfeleségnek van része abban, hogy háborús helyzetben is kiállhasson a népe mellett, de Olenának sajnos ez a feladat is kijutott.

A harcok kirobbanása után az oroszok második számú célpontjának tartott feleség természetesen igyekszik kerülni a nyilvánosságot, de annyi bizonyosnak tűnik, hogy március közepén még Ukrajnában tartózkodott, vagyis ő sem menekült biztonságosabb országba.

Olena és a későbbi elnök iskolatársak voltak, de akkor még nem ismerték különösebben egymást. 8 év együttjárás után, 2003-ban házasodtak össze, és azóta már egy kislányuk és kisfiuk is született. A gyerekek tartózkodási helye természetesen szigorúan titkos.

A szépséges feleség 2020 nyarán átesett a koronavírus-fertőzésen. Bár nem szorult lélegeztetésre, kétoldali tüdőgyulladással nyomta az ágyat, és három hétig ápolták kórházban. Vicces momentum vele kapcsolatban, hogy Zelenszkij eleinte nem szólt neki az elnöki ambícióiról, amikor pedig a nő kérdőre vonta emiatt, a férje csak annyit mondott, hogy elfelejtette megemlíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás