promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne dőlj teljesen hátra, hanem igyekezz rátalálni a helyes útra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze mindenképpen érdemes megpihenned a hét utolsó napján, de azért próbálj meg előre is tervezni. Sok múlik azon, hogy mennyire befolyásolnak az érzelmeid, mert így akár rossz irányba is elindulhatsz. Lássuk, hogy vár-e rád olyan szituáció, ami fejfájást okozhat a csillagjegyednek!​

Kos (március 21. - április 20.)

Érdemes figyelni az álmaidra. Akár boldog, akár komor pillanatok vannak benne, az univerzum mindenképpen üzenni szeretne neked valamit. Ha megérted, hogy mi van mögötte, akkor az nagy segítség lehet a számodra a következő héten. Ma ideje lenne levezetned a sok stresszt, ami a válladat nyomta. Mindenképpen keress valami tartalmas kikapcsolódást.

Bika (április 21. - május 20.)

A tested lehet lelassult, de az elméd aktívabb, mint valaha. Kidolgozhatod a stratégiát a következő napokra. Mélyülj el, hogy mik azok a tervek, amiket mindenképpen szeretnél megvalósítani. A pénzügyekben nem vagy a toppon. Fogd vissza a költekezést, és ne vásárolj semmi felesleges dolgot. Ma főleg elcsábulhatsz, szóval figyelj oda.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hát, ez biztosan nem a legenergikusabb napod lesz. Ha az utóbbi időben keményen hajtottál, akkor ideje lenne megpihenned. Talán érzed is magadon, hogy feltöltődésre lenne szükséged. Már kiszabadulhatnál, de lehet az lenne a legjobb, ha egy kis csendes időt töltenél otthon. Próbálj meg elvonulni picit a többiektől.

Rák (június 22. - július 22.)

Most az tud igazán kikapcsolni, ha olyanokkal kommunikálhatsz, akiknek hasonló az érdeklődése. Eléggé le tud fárasztani, ha az emberek nem értik meg mit is akarsz pontosan, vagy mi van benned. Ismét előtörhet a felfedezési hajlamod, de azért vigyázz, ne vágj bele túl nagy kalandokba. Ha túl merész vagy, az rosszul sülhet el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálsz kiszabadulni a hétköznapokból. Nagyon is szükséged van arra, hogy végre feltöltődj. Ha szingli vagy, akkor egy vonzó idegennel is megismerkedhetsz. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolatod volt, talán ezért is vonz ennyire. Most amúgy is benned van, hogy újdonságokat szeretnél felfedezni. Engedj ennek mindenképp.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a partneredre figyelnél a mai napon. A munka és egyéb elfoglaltságok is bekebeleztek mostanság. Ne hagyd, hogy kihűljenek a dolgok, mert tudod, hogy annak csak rossz vége lesz. Ha szingli vagy, akkor sok ajtó állhat nyitva előtted, csak nem még te sem tudod igazán, mit, vagy kit szeretnél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma leginkább arra lenne szükséged, hogy elvonulj mások elől, és kipihend magad. Más emberek jelenléte feszülté tehet, és felesleges vitákba keveredhetsz. Vedd elő azt a hobbid, amit egyedül tudsz csinálni, és közel áll a szívedhez. Ha bágyadtan kezdesz bele a holnapi a napba, akkor az felboríthatja az egész hetedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A legtöbb bolygó most nagyon is kedvező irányba befolyásolhatja a vállalkozókedvedet. Jó benyomást szeretnél tenni a környezetedre is. Azok az energiák, amik körülvesznek, azok át tudnak ragadni másokra is. Ha viszont valakivel vitába keveredsz, akkor nem szabad támadnod, mert rosszul sülhet el.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét utolsó napján a barátaid tudnának a legjobban feltölteni. Ha lehet, akkor mindenképpen mozduljatok ki együtt a négy fal közül. Nagyon jól tudsz kommunikálni az idegenekkel is. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei komolyan befolyásolhatják a gondolkodásmódodat, ráadásul teljesen pozitívan kell ezt nézni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindig is hajlamos voltál arra, hogy átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz erre. Az lenne a legjobb, ha a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresnéd a mai napon. Ők tudnak igazán feltölteni. Ne hagyd, hogy bárki lehúzza a kedved.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók a hét utolsó napján kicsit rámenőssé tehetnek téged. Ebből lehet hasznod, de akár károd is. Ki kell tapasztalnod, meddig mehetsz el, és legközelebb már jobban alakulhatnak a dolgok. Ügyelned kell arra, hogy most ne mondd ki azonnal azt, amit gondolsz. Szeretsz mindig őszinte lenni, de a környezetedben jelenleg vissza kellene fognod magad, főleg , ha idegenek vesznek körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás