promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az anyós titokban bekamerázta a menye hálószobáját – na, vajon mit láthatott?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dolog kiderült, az asszony hatalmas patáliát csapott, de a férje megértőbb volt.

Óriási botrány kerekedett egy amerikai családban attól, amit az anyós művelt a menyével, és persze a saját fiával. Titokban bekameráztatta a hálószobájukat, mert nagyon kíváncsi volt valamire – de nem arra, amire most a legtöbben gondolnak.

A történet előzménye, hogy a férj (vagyis anyuka kicsi fia) autóbalesetet szenvedett, és emiatt már hetek óta az ágyat nyomta. A hátfájdalmai miatt nem igazán tudott mozogni, ezért a felesége ápolta. Az anyós pedig egyszerűen arra volt kíváncsi, hogy a nő megfelelően végzi-e a gondozást.

Ez persze még valamennyire érthető is, de aligha a titkos megfigyelés a legmegfelelőbb módszer ennek megtudakolására. A feleség a Redditen tette közé a történetüket, hozzáfűzve azt is, hogy a kotnyeles anyóst azonnal kitiltották a házukból.

Természetesen a betegeskedő fiú is felháborodott az édesanyja tettén, már csak azért is, amit korábban művelt. Minden nap meglátogatta ugyan, de nem sokat segített, inkább csak a feleségét ugráltatta, hogy mit kellene tennie.

„A család folyton mondogatta, hogy csak a beteg fia miatt aggódik, ezért megpróbáltam nyugodt maradni”

– mesélte a feleség, akinél a kamera már kiverte a biztosítékot. Az anyós valószínűleg nem láthatott olyat a felvételeken, amelyek kínosak lehettek volna a pár számára – de ha mégis, akkor az csupán kettejükre tartozik.

A feleségnek az tűnt fel, hogy a kedves anyuka az olyan dolgokról is tájékozott volt (például a lepedőcsere időpontjáról), amelyeket elvileg nem láthatott. Ekkor árulta el neki a sógornője, hogy titkos megfigyelés alatt állnak.

A nő persze azonnal felhívta az anyósát, és óriási patáliát csapott. Rögtön ki lett tiltva a házból, és ez ellen a férj akkor semmit sem szólt. Azóta viszont változott a helyzet, hiszen a harag nem tarthat örökké.

„A férjem most már rám mérges, azt mondja, hogy túlságosan haragtartó vagyok. Ha az anyja nem jöhet el hozzánk, akkor ő költözik át hozzá. Tényleg én vagyok a szemét?”

– tette fel a költői kérdést a megsértett feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás