promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a lelki nyugalmadat is megtalálhatod, de az is lehet, hogy kizökkent valami
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hosszú hétvége hozhatott boldogságot és szomorúságot is a csillagjegyed számára. A lényeg az, hogy fejben kezd el megtervezni a heted további részét. Fontos, hogy már most meg tudd találni a lelki egyensúlyodat. Nézzük, hogy mit súg számodra a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma sajnos nem a legkellemesebb arcukat fordítják a bolygók feléd. Nem igazán vagy stabil, túlzottan kapkodsz, és nyugtalan lehetsz. Most valóban nem szabad hagynod, hogy mások az idegeidre menjenek, mert a maradék türelmedet is elveszítheted. Meg kell próbálnod lazítani, és egyenesbe jönni. Hagyd, hogy elvonuljon a vihar. Ez a nap alkalmas lehet erre.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég erősek mostanában a szerelmi energiáid. Egy véletlen találkozás nagy hatással lehet a jövődre, ami már lehet meg is történt, csak még nem mertél kezdeményezni. Lehet nem lobban fel azonnal a láng, de ennek most idő kell, hogy kialakuljon. Ha kapcsolatban vagy, akkor most több odafigyelésre vágysz, de ezt nem próbáld meg erőszakkal előhozni a másikból, mert csak rossz vége lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Még mindig picit érzékenyebb vagy a kelleténél, ami a rossz oldaladat is előhozhatja. Ha valaki például megbánt, akkor hajlamos vagy bosszút állni rajta. Fékezned kellene magadat, és nem szabad továbbra sem azonnal ítélkezned. Fogadd el, hogy jelenleg kicsit minden másképp működik benned. Tedd helyre az érzéseidet, és tisztítsd ki a fejed.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé döcögősen indulhat a reggeled, de ez mindig benne van a pakliban. Ne hagyd, hogy az otthoni kisebb problémák megtörjék a lelkesedésedet, ez a legfontosabb. Figyelj arra, hogy a hosszú hétvége után lehet nehezebben tudod tartani a kötelességeidet és határidőket. Rendezd át a gondolataidat, és készülj fel mindenre. A türelmedre nagy szükséged lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni a hosszú hétvégén, mert akkor egy remek nap állhat előtted. Sokan a csodájára fognak járni a végtelen energiádnak és lelkesedésednek, sőt, még saját magadat is meg tudod lepni. Most még azokkal is barátságosan tudsz viselkedni, akik ki szokták vívni a haragodat. Fordíts minden ilyen szituációt a saját hasznodra. Este tervezd meg a heted maradék részét, és akkor teljes lesz a siker.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás abszolút pozitív hatással lehet rád, aminek már éppen itt van az ideje. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen tudnak teljesülni a vágyaid, ha motivált vagy. Többet kellene tenned azért, hogy javuljon a közérzeted. Most még a nagyobb kihívásoktól sem szabad visszariadnod, mert győztesen kerülhetsz ki belőlük. Pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem túl gyakori, de a jelenlegi bolygóállás előhozhatja a a gyengéd és gondoskodó oldalad. Ez viszont azt is jelenti, hogy sértődékenyebb vagy a szokásosnál. Olyan dolgokat is magadra vehetsz, amiről máskor tudod, hogy csak viccnek szánják. Kicsit el kell vonulnod, és több egyedüllétre lesz szükséged. Itt ne merülj el az önsajnálatban, hanem kapcsold ki az agyad valamelyik hobbiddal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon nem igazán tudod érvényesíteni a szavaidat. Jogosan érezheted azt, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményed, de be kell látnod, hogy nem mindig neked van igazad. Emiatt semmiképpen ne sértődj meg, mert rosszul fogja kivenni magát. Higgadtan fogadj el minden véleményt. Elég, ha csak takarékon túléled a mai napot, és kellemesen zárod a hosszú hétvégét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned magadra, mert éles szavakkal sérthetsz meg valakit. Azt is át kellene gondolnod, hogy egyáltalán neked van-e igazad. Eredményes lehetsz azonban, ha valamilyen fontos döntést kell hoznod a családodban. Jól felkészülten bármilyen tervedet véghez tudod vinni. A felesleges vitákat azonban messziről kerüld el.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás heves konfliktusokat szülhet, szóval nem ártana résen lenned, meg persze kicsit visszafogni magadat. Figyelj rá, hogy ne legyen túl agresszív fellépésed bizonyos helyzetekben. Elég könnyen ki tudnak hozni a sodrodból, amit kontrolálnod kell. A túlzott rámenőségeddel sok embert elriaszthatsz, még a barátaid is rossz néven vehetik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez egy elmélkedésben gazdag nap lehet. Meg tudod figyelni mi zajlik körülötted, és fel tudod építeni a taktikádat. A közelmúltban tapasztalt problémákat hamarosan magad mögött hagyhatod, és egy nyugodtabb időszak veheti kezdetét. Azok, akik csak kritizálni tudtak korábban, nemsokára nem fognak elég szót találni a dicséretre.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma abszolút tökéletesen mehet minden, ha odafigyelsz a részletekre. Próbálj meg az emberek mögé látni, mert nagyon sokat segíthet a saját céljaidban is. Az elmúlt napok kissé nyomasztó légköre inspirál abban, hogy a szebbre és a jobbra törekedj. Nem szabad a régi rutinba ragadnod, mert az végzetes lehet a hét további részére nézve. Este szakadj ki a valóságból, és állítsd le az agyadat picit a hosszú hétvége zárásaként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás