promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne legyél túl kíváncsi, mert a végén még valaki csapdába csal
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz a mai nap folyamán a rutinodra támaszkodni, és ne nagyon akarj mellékutakra rátérni. Sok csillagjegyre igaz, hogy a kíváncsisága most bajba sodorhatja. Az izgalmak még ráérnek a héten, ebben biztos lehetsz, most a higgadt megoldásokra törekedj. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A másik féllel való kommunikációd téglafalba ütközhet, és előfordulhat, hogy nem fogsz tudni átjutni ezen a mai nap folyamán. Most még azokkal is nehezebben tudod megtalálni a közös hangot, akik közel állnak hozzád. Emiatt ne ijedj meg, hanem igyekezz a saját utadat járni. A fejedben megvan már minden megoldás, csak meg kell találnod hozzájuk a megfelelő utat.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet, hogy ez a nap tele van frusztrációkkal, de az estének kárpótolnia kell. Persze addig még el is kell jutnod. Rád fokozottan igaz, hogy nem árt a rutinodra támaszkodnod. A kommunikációd nagy fegyver lehet, mert olyan hatással van rád ez a bolygóállás, hogy szinte bárkit meg tudsz győzni az igazadról. Feltámadhat a romantikus éned, amit akkor tudsz a legjobban kihasználni, ha van partnered.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne hagyd, hogy bármilyen igazságtalanság legyen körülötted. Védd meg magadat, és másokat is. Így sok mindenkit az oldaladra állíthatsz, ami később ki fog fizetődni. Fontos, hogy kivívd mások tiszteletét, még úgy is, ha közben aláaknázott talajra lépsz. A magánéletedben se legyél türelmetlen, hallgass végig mindenkit, és segíts nekik, ha muszáj.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehéz helyzetek merülhetnek fel, amiken muszáj leszel túllendülni. Kicsit be van rozsdásodva a problémamegoldó képességed, akkor meg főleg nehezen haladsz, ha nincs túl nagy izgalom valamelyik ügy megoldásában. Ne becsüld le a kis problémákat, mert tudod jól, hogy naggyá válhatnak.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jó a hangulatod, de ez persze nem azt jelenti, hogy a napod is gond nélkül fog telni. Elakadhat sok minden körülötted, de a kezedbe kell venned az irányítást. Most jól tudsz motiválni mindenkit, hogy egységes erőként haladjanak a cél felé. Az önzőséget zárd ki, most az legyen a legfontosabb, hogy minden problémát meg tudj oldani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az lenne a legjobb, ha tűzvonalon kívül maradnál. A lényeg, hogy ne akarj beleszállni mások csatáiba, csak saját magadat védd. Ha most lehorgonyzol valamelyik oldal mellé, akkor ellenségeket hozhatsz a nyakadra. Legyél taktikus, és használd a gondoskodó természetedet, ha esetleg tüzet kell oltani. A munkához nincs túl sok kedved, de oda kell tenned magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előfordulhat, hogy mostanában furcsán viselkedsz a környezeteddel, és ezt nem veszed észre. Álmodozóbb vagy, és olykor kevésbé figyelsz az emberekre. Azért vigyázz, hogy ez nehogy kihasson a munkádra. Ne akarj senki előtt titkolózni, most az a legjobb, ha kiadod, ami benned van legbelül. A barátok most sokat segíthetnek, hogy lelkileg egyensúlyba kerülj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most egy elég jól megszervezett úton jársz, amiről nem kellene letérned. Persze mindig van néhány akadály, de hát az hol nincs? Ne vegye el a kedved semmi, és építkezz türelmesen a hét további részében. Próbálj meg nem idegeskedni, és zárd ki azokat az embereket is, akik csak hátráltatni tudnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Csalódást okozhat, amikor olyan embereket látsz felkapaszkodni, akik nem érdemlik meg. Tényleg rossz, hogy néhány embernek nincs kemény munkára szüksége ahhoz, hogy elérje a célját, csak úgy az ölükbe pottyan minden. Ők viszont hamar el is bukhatnak. Próbálj a helyes úton maradni, mert így édesebb lesz a győzelem.

Bak (december 22. - január 20.)

Jóval nagyobb lépéseket tudsz tenni a célod felé, mint amit gondoltál volna. Fontos, hogy a helyén legyen a kitartásod, na meg őszinte legyél magaddal. Muszáj látnod a negatív oldaladat is. Lehet próbálod elrejteni magad elől? Akkor kérdezz rá a közeli környezetedben, hogy szerintük min kellene változtatnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minél jobban próbálsz irányítani másokat, annál nehezebb lesz megszerezned azt, amit szeretnél. Törekedj inkább a kompromisszumokra. Hogy mindenben a te akaratod érvényesüljön, és csak neked legyen jó, az egyszerűen képtelenség a mai világban. Azokat a szituációkat jelenleg igyekezz elengedni, amiből már most látod, hogy nem lehet hasznod.

Halak (február 20. - március 20.)

Meg tudod előzni a káoszt, ami óriási előnyt jelenthet minden helyzetben. Járjon az agyad, és mindig vizionáld magad elé a következő lépést. Ha megfelelően kommunikálsz az emberekkel, és megérted őket, az is a malmodra hajthatja a vizet sok mindenben. A lényeg, hogy mindenben meglesznek a lehetőségeid, csak ki kell használnod őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás