promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Donald Trump megmondta megoldást - Így állítható meg az orosz-ukrán háború
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Donald Trump azt javasolta, hogy az amerikai hadsereg álcázhatná repülőgépeit kínai zászlókkal, majd azokkal bombázhatná Oroszországot.

A Kínával való háború elvonhatja Moszkva figyelmét, és véget vethet az Ukrajna elleni inváziónak, mondta az ex amerikai elnök. Azt javasolta, hogy fessék fel Kína zászlaját az amerikai F-22-es repülőgépekre, és használják fel az oroszországi bombázásra.

A tömeg jól szórakozott Donald Trump viccelődésén, amikor azt mondta:

„És akkor azt mondjuk, Kína csinálta. Aztán elkezdenek veszekedni egymással, mi pedig hátradőlünk és nézzük.”

Trump Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajna elleni támadását „súlyos emberiség elleni bűnnek” nevezte, a NATO-szövetséget pedig „papírtigrisnek”. A Fehér Házban eltöltött ideje alatt többször bírálta a katonai szövetséget, és közel került ahhoz, hogy az Egyesült Államokat kiléptesse belőle.

A jelek szerint Donald Trump meggondolta magát, mert Putyin lépéseit „zseniálisnak” és „hozzáértésnek” minősítette, amikor a csapatok átlépték az ukrajnai határt.

Hozzátette:

"Tudják, hogy ez a szörnyű háború, amelyet Ukrajna ellen folytatnak, soha nem történt volna meg az én elnökségem alatt."

Ezen a héten Trump azt is állította, hogy „nagyon jól kijött” Putyinnal, és a hivatali ideje alatt nem merte volna megtámadni Ukrajnát, mert „kiütötte volna Moszkvát”. Korábban támogatását fejezte ki „Ukrajna büszke népe” felé, és „bátor embernek” nevezte Volodimir Zelenszkij elnököt.

„Isten áldja őket, valóban bátrak, hiszen mindenki tudja, hogy ez a szörnyű katasztrófa soha nem történt volna meg, ha a választásunkat nem csalják el, és ha én lennék az elnök”

- összegezte a véleményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás