promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra előkerült a dubajozás: kik voltak azok a magyar celebek, aki szexelni utaztak a Közel-Keletre?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annak idején a prostitúció ezen formája kiemelkedő pénzkeresetnek számított.

Egy évtizede alaposan felkavarták a hazai celebvilágot a „dubajozásról” szóló hírek, de aztán a botrány hullámai – kevés „áldozatot” szedve – elcsitultak. Egy közelmúltbeli kommentelés miatt azonban elképzelhető, hogy a régi história ismét beszédtémává válik Magyarországon.

Mint ismert, Zimány Linda is azok közé tartozott, akik az orosz-ukrán háború miatt bedőlt Sberbank ügyfeleiként hatalmas vagyont vesztettek. A pénzintézet maximum 100 ezer euróig (nagyjából 38 millió forintig) kártalanítja ügyfeleit, ami 61 ezer személy esetében teljes kártalanítást jelent, 1000-en azonban a fölötte lévő részt elbukták – köztük Zimány Linda is.

Az ügyvéd-modell a közösségi médiában őszintén közölte a szörnyű hírt, amire egy rosszindulatú és kárörvendő hozzászóló így reagált:

„Oda a dubaji k*rválkodásból összeszedett milliók... te ostoba birka.”

Aki esetleg 2010 környékén még nem követte a híreket, az talán a „dubajozás” kifejezést sem hallotta. Ezt azokra a zömmel kelet-európai nőkre alkalmazták, akik busás fizetség fejében többnyire szexuális szolgáltatást nyújtottak arab vendéglátóiknak Dubajban.

Zimány Lindát alaptalanul vádolta meg ezzel a trágár kommentelő, de – mint az a TV2 Napló című műsorából annak idején kiderült – akadtak olyan magyar hírességek, akik tényleg ezt a módját választották a pénzkeresetnek.

Az ügyben egy évtizede még a Nemzeti Nyomozó Iroda is kutakodott, de nem a hölgyeket vonta felelősségre, hanem a közvetítőket, hiszen idehaza a kerítés számít bűncselekménynek. Akkori hírek szerint a Dubajba látogató lányok akár 250 ezer forintot is megkereshettek óránként.

A „dubajozás” első szintje sima hostesskedést jelentett, és az ügyben az arcát is felvállaló Éden Szandra (az Éden Hotel című reality csinos szereplője) elárulta, hogy ő ilyen minőségben töltött el némi időt a Közel-Keleten. A szexmentes szolgáltatásért napi 100 ezret fizettek, ami akkoriban nem volt rossz pénz.

A második szint már alkalmi prostitúciót jelentett, ha tehát egy dúsgazdag arab férfinak megakadt az illető hölgyön a szeme, akkor nem lehetett nemet mondania. Ha valakit ágyba hívtak, az egyórányi hancúrozásért további 260 ezer forintot kapott.

A harmadik szintet bevállaló lányok a sejk palotájába kerültek, ahol ritkán úszták meg szex nélkül. De előfordult ilyen is: Molnár Anikó például akkor arról nyilatkozott a Naplónak, hogy csak meztelenül kellett úszkálnia, ám végül nem választották ki a sejkkel való szexre. Ő egy hét után 2 millió forinttal távozott.

Aki bekerült az arab férfiak hálójába, az akár 3–5 milliót is megkereshetett, de ez nem volt könnyű pénzszerzés. Nemcsak a sejkkel, de a rangban alatta lévőkkel is le kellett feküdnie, ami egy hét alatt akár 40–50 partnert is jelenthetett.

Az arab férfiak ráadásul nem voltak gáláns szeretők, mindig rögtön a lényegre tértek. Nem volt ritka a fizikai bántalmazás és a kőkemény, durva szex sem, alkalmanként pedig kifejezetten élvezetüket lelték a lányok megalázásában. Abban az időben pletykaszinten több magyar celeb neve is felmerült a „dubajozás” kapcsán, de rábizonyítani szinte senkire sem tudták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás