promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legrosszabb rémálma vált valóra - A padlására költözött a zaklatója
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy nő tetőterében bújt el egy férfi, aki éjszaka előjött, hogy lefilmezze, miközben aludt, és állítólag lemásolta a háza kulcsait is.

Mauricio Damian Guerrero állítólag megszállottja lett egy 24 éves nőnek, miután találkozott vele az OnlyFans közösségi oldalon. A 20 éves pennsylvaniai férfi megszerezte az áldozat kulcsait, és másolatokat készített róluk, így bármikor hozzáférhetett a New Hampshire-i ingatlanához.

Ezután elbújt a nő padlásán, és megvárta, míg elalszik, hogy le tudjon mászni filmezni. Az áldozat akkor jött rá, hogy valami nincs rendben, amikor anyja furcsa hangokat kezdett hallani, amik mintha a padlásról jöttek volna.

Guerrerót azután tartóztatták le, hogy február 9-én a rendőrök észrevették, amint kimászott a nő padlásáról a tetőre. A bírósági dokumentumok szerint legalább négyszer ment be az otthonába.

Bevallotta, hogy azt tervezte, hogy nyomkövető eszközt szerel fel a nő autójába, mivel egyre fokozódott az iránta érzett megszállottsága. A rendőrök több felvételt is találtak a telefonján az áldozatáról, amiken meztelenül aludt.

Guerrerót négy rendbeli betörés miatt vádolták meg. A múlt héten engedték ki a börtönből óvadék ellenében, de nyomkövetőt visel, hogy ne sértse meg a lakhelyelhagyási tilalmat. Mivel az ügyészség aggódik az áldozata biztonsága miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás