promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Félreérthetetlen volt” – árulta el Csuti, hogyan bukott le előtte Kulcsár Edina
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszél a kapcsolatuk végéről.

Hajdú Péter ismét nagyot dobott a Life TV-n futó, Összezárva című műsorával, hiszen VV Aurelio börtönbe vonulása után megint egy slágertémát és slágerszereplőt vett elő. Nem mást hívott meg, mint Szabó András Csutit, akinek a szakítása Kulcsár Edinával nagy port vert fel az elmúlt hetekben.

Mint ismert, az egykori szépségkirálynő és a vállalkozó házassága csődbe jutott, és Edina máris új párra lelt a rapper G.w.M személyében. Bár a napokban róluk is felröppent a pletyka, hogy szakítottak, az új Batman-film hazai bemutatóján látványosan demonstrálták, hogy minden rendben van közöttük.

Fotó: Profimedia

Hajdú Péter műsorának újabb részét március 4-én (pénteken) tekinthetik meg a nézők, ám szokás szerint máris kijött belőle egy jó kis ízelítő. Ebben az látható, hogy Csuti vidáman érkezik meg az „összezárásra”, de ez nem marad végig így.

„Van kedvenc magyar rappered?”

– indított egy belemenős kérdéssel a műsorvezető, amire az elhagyott férjtől még egy kínos nevetés, és egy kisípolt szóbeli reakció volt a válasz. Aztán a téma persze folytatódott, ha már ilyen őszintén nekikezdtek.

„Edinával nem repültek tányérok, poharak? Csak azért, mert nagyon profin ment”

– jegyezte meg Hajdú Péter egy játékos (persze okosan személyre szabott) ügyességi próba során. Aztán ahogy haladtak előre a beszélgetésben, természetesen nem maradhatott el a dráma sem. Az egyik mélypontnak az számított, amikor Csuti beszámolt róla, hogy rövid időn belül elvesztette az édesapját, a bátyját, és meghalt a házassága is.

„Mikor érezted, hogy nagy a baj? Hogy ennek vége lesz?”

– kérdezett rá a műsorvezető az Edinával folytatott kapcsolat egyik utolsó momentumára.

„Az ünnepekkor. Észrevettem egy beszélgetést a telefonjában. Félreérthetetlen volt. Az ember bele sem gondol abba, milyen, amikor azok a dolgok, amelyek éveken keresztül az élete velejárói voltak, egyszerre megszűnnek létezni”

– vallott szipogva Csuti, aki a pénteken este 10-kor folytatódó műsorban még alighanem jó néhány titkot elárul magukról ezeken kívül is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás