promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ártatlan DNS-tesztet végeztetett el egy nő, és ekkor derült fény a családjában megbúvó szörnyű igazságra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érett felnőttként kellett megtudnia azt, amit talán sohasem akart tudni.

Két nő 55 évesen jött rá arra, hogy őket elcserélték a születés után a kórházban. Mindez akkor derült ki, amikor az egyikük DNS-tesztet csináltatott, utána pedig olyan listát kapott a rokonairól, akiknek soha nem hallotta a nevét.

A tesztet elvégeztető Tina ezután rávette az „édesanyját” a DNS-vizsgálat elvégzésére, és akkor derült ki a szörnyű igazság, miszerint semmiféle rokoni kapcsolatban nem állnak egymással. Ezután már nem volt nehéz kideríteni az adatok visszakeresésével, hogy egy bizonyos Jillel történt a döbbenetes keveredés.

Mindkét érintett – valamelyest ma is hasonlító – szőke hölgy 1964. május 18-án látta meg a napvilágot Oklahomában, és utána csecsemőként éppen a másikuk családjába kerültek be. Nem lennénk Amerikában, ha az ügy nem került volna bíróság elé, a felcserélt nők természetesen beperelték a súlyos bakit vétő kórházat.

Mindez persze érthető is, hiszen a nagy (és kései) felismerés mindkét családot sokkolta. Talán jobb lett volna, ha sohasem derül ki a dolog? A postai dolgozó Tinának mindig is kicsit furcsa volt, hogy magasabb és vékonyabb az anyukájánál és a testvéreinél, az ingatlanos Jill viszont úgy ítélte meg, hogy hasonlított az „ál-édesapjára”, bár a férfi elhagyta őket, amikor a kislány 2 éves volt.

Tina egyébként a nem ismert nagyapjáról szeretett volna információkhoz jutni, ezért végeztette el azt a DNS-tesztet, ami végül a nagy felbolydulást okozta. A legrosszabbul egyébként az édesanyja érezhette magát (a másik családnál már elhunytak a szülők), akinek egy idegen gyermeket kellett a tudtán kívül felnevelnie.

„Olyan érzés volt, mintha a szívem egy részét kitépték volna. Alig bírom elviselni”

– mondta az anyuka, aki elvileg nagymama is lenne, mivel azonban a lánya nem a sajátja, és értelemszerűen a veje sem az, így az unokái is teljesen idegeneknek számítanak. Jill a tények napvilágra kerülése óta igyekszik több időt tölteni vele, de érett felnőtt korban ezt a helyzetet már aligha lehet normálisan kezelni, és bepótolni azt, ami elveszett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás