promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: meglepetéseket tartogathat ez a nap – nézd meg, hogy jó vagy rossz dolog vár rád
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Változtatnál az életeden? Most olyan tervek futhatnak át a fejeden a hét utolsó napján, amik a segítségedre lehetnek. Most néhány csillagjegy nyugodtan lehet merészebb. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmed a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A romantika főszerepet játszhat a napodban, ha engedsz neki. Bárkit le tudsz venni a lábáról, főleg a párodat, akinek hiányzik is ez az éned. A környezeteddel sem lesz konfliktusod, mivel mindenkivel kedves, és együttműködő tudsz lenni. A jövő hétre nem árt majd picit előre tervezned, nehogy kapkodás legyen belőle – azzal sok mindent elszúrhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

A kommunikáció főszerepet játszhat a napodban. Ha van rá időd, akkor igyekezz ráírni néhány régi ismerősre. Biztosan van olyan közeli barátod is, akit elhanyagoltál mostanában. Ráadásul valakivel elég közel kerülhetted egymáshoz. Ha engedsz neki, akkor ebből talán több is lehet, mint egyszerű ismertség. A szerencse mindenben a te pártodon áll, szóval nyugodtan vágj bele mindenbe, amit alapból merésznek tartasz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég sok energiád van, és lehet vannak olyan otthoni teendők, amikre időt és energiát kellene szánnod. Akár fel is dobhatod kicsit a környezetedet, ha túl sivárnak érzed. Amúgy is kellene egy kis színt és változást vinni az életedbe. Ne legyél nyugtalan, mert akkor felboríthatod a harmóniát, és összekaphatsz a családdal.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma egy kicsit provokatív a stílusod, és a kommunikációdat sem tudod megfelelően megválogatni. Ezt bizony nem fogja mindenki szó nélkül hagyni, szóval figyelj oda. Nem hiányzik a felesleges konfliktus vagy összekapás a napodból. Ne feledd, hogy nem mindig csak neked van igazad. Ügyelj arra, hogy nyugalom vegyen körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon sok az energiád, ha végre fel tudtál töltődni tegnap. Remélhetőleg nem csörgött a vekker sem, mert akkor nyugodtan tudsz belevágni ebbe a napba. A hobbidban és a szerelmi életedben különösen aktív lehetsz. Utóbbinál el tudod kápráztatni a párodat, ha pedig szingli vagy, akkor jók az előjelek, hogy megismersz valakit, aki később fontos lehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon kreatív hangulatban vagy és jók az ötleteid. Viszont az agyadnak is kell néha egy kis pihenő, szóval próbálj meg lazítani, ha teheted. Nem kellene ma semmilyen komolyabb kihívással foglalkoznod. Hamarosan rendbe fog jönni a pénzügyi helyzeted, de addig még ne kezdj felesleges költekezésbe. Jövő héten is csak a legfontosabbakat vedd meg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bizonytalanság elkezdhet eluralkodni rajtad. Sok dolog miatt teljesen feleslegesen aggodalmaskodsz, és ezt ismét kivetítheted a környezetedre. Most az lenne a legjobb, ha megpróbálnál megnyugodni. Legyél picit súlytalan, és ne foglalkozz komoly dolgokkal. A következő nap is ráérsz megoldásokat keresni, ha nem ég a ház.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szíved és az elméd végre ugyanazon az oldalon vannak, így könnyebben ki tudod bogozni, hogy pontosan mit érzel legbelül. Szánj ma egy kis időt az önismeretre, és új kapuk nyílhatnak meg előtted. Már tervezheted fejben a jövő hetedet, és a legfontosabb szabály, hogy ne kapkodj, még akkor sem, ha valami komoly projekt áll majd előtted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vannak nehezen megoldható problémák a környezetedben, de gondold át, hogy megéri-e ma foglalkozni velük. Lehet pont nem tehetsz semmit, és csak feleslegesen fogsz kattogni az egészen. Ezen a napon nagyvonalúnak kell lenned, mert néha túl sokat vársz el emberektől. Ne feledd, hogy neked is vannak hibáid.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez egy remek nap lehet a számodra, csak ne keresd a konfliktust senkivel. Ha valami marakodás is van körülötted, te igyekezz elkerülni ezt messziről. Most helyre tudod tenni a belső érzelmeidet, de ehhez nyugalomra van szükséged. Különösen érzékeny lehetsz, és ezt ki is tudod mutatni. A közeli környezeted ezt igazán fogja díjazni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A csúcson vannak a kreatív energiáid, de most még sincsen elég türelmed, valamint figyelmed befejezni azokat a projekteket, amikbe belekezdtél. Nem is baj, mert inkább pihenned kellene, és összegyűjteni az energiáidat. Ne hagyd, hogy kudarc érjen, mert az teljesen elveheti a kedvedet mindentől.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás nem támogatja a szerencsédet. Most valahogy minden ellened van, de ettől pont felszínre kerülhet a szívósabb éned. Amikor drámai csúcspontok jönnek, akkor legyél merész, és ha túl vagy rajta, utána megtalálhatod a kellemes egyensúlyt. A szívedet próbáld meg összehangolni az agyaddal, így tudsz jó döntéseket hozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás