promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Három évet kell ülnöm? Fel is akasztom magam!” – Aurelio kifakadt Hajdú Péternek
Borítókép:  Life TV (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Drámainak ígérkezik a VV-celebbel készített beszélgetés a Life TV-n.

A Való Világ izgalmasra sikeredett 6. évadának győztese, Caversaccio Aurelio Onorato a napokban börtönbe vonult. A 31 éves srác szerencsétlenül intézett el egy tartozásos ügyet, ezért őt és társait emberrablás miatt állították bíróság elé.

Aurelio évekkel ezelőtt próbált pénzt visszaszerezni az egyik barátjától, mivel azonban nem az egyenes utat választotta, ezért jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélték. Az egykori realityhős nyilvánvalóan kétségbeesett a döntés hallatán, de aztán megpróbált némi pénzt és hírnevet kovácsolni a balszerencséjéből.

A börtönbe vonulását például parádésra tervezte, de aztán Budapest helyett Kecskeméten jelentkezett a büntetése letöltésére. Ott jobb körülményeket remélt, bár a megszólaltatott szakemberek szerint ez a húzás nem jelent majd végleges megoldást.

Február 25-én indul a Life TV csatornáján az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új évada, amelyben Aurelio lesz a vendég. Természetesen még a lecsukás előtt járt az immár háromgyermekes műsorvezetőnél, és az előzetes szerint az epizód igazán drámaira sikeredett.

Hajdú Péter az Instagram-oldalán osztott meg némi ízelítőt a szóban forgó részből. A szűk egy perces előzetes azonban fontos kulcsmondatokat tartalmaz, Aurelio például mesél majd élete szerelméről, akiről nem tudja, hogy ki fog-e tartani mellette.

Természetesen szóba került a férfi elhunyt édesapja is, akit a harmadik szívinfarktusa vitt el, de Aurelio szerint talán jobb is, hogy nem láthatta így a fiát. A friss elítélt persze kétségbeesésében fenyegetőzött is:

„Három évet kell ülnöm? Fel is akasztom magam! Három évet ülni, mert meglopnak, b*szd meg? Ne vicceljél már!”

– fakadt ki Hajdú Péternek, aki alaposan megríkatta vendégét. Olyannyira, hogy Aurelio a beszélgetés egy pontján dühösen fel is állt.

„Itt sem alszok, megyek haza!”

– vágta oda, de aligha tévedünk nagyot, ha megkockáztatjuk, hogy utána azért mégis folytatódhatott a beszélgetés. Aurelio sokakban ébresztett szimpátiát a mostani megjelenéseivel, Hajdú Péter posztja alá például egy nő ezt biggyesztette kommentként:

„Sokáig nem csíptem a srácot, de mióta követem, sokkal több arcát látom, tök más a véleményem róla! Rosszkor volt rossz helyen, de egy tök jószívű gyerek, aki akarja valamire vinni. Túl lesz ezen is, sajnálatos dolog, hogy egy ilyen hülyeségért kell ülnie több évet, mások gyilkolásért szabadlábon vannak. Kitartást neki!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás