promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: El fog fogyni a türelmed? Néhány csillagjegyre kihívás vár, de nem szabad összeomlanod
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előfordulhat, hogy nem leszel a helyzet magaslatán, de ne felejtsd el, hogy mindenre van megoldás. Van pár csillagjegy, aki jobban teszi, ha nem zárkózik el a csapatmunkától, mert az kiutat jelenthet a káoszból. A magányos farkas szerep nem mindenkinek fog jól állni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned a mai napon!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit feszültebb napra számíthatsz, szóval igyekezz tiszta fejjel indítani. Most kifejezetten nem tudsz rendesen kijönni az emberekkel. Benne is van a levegőben, hogy kicsit ellened dolgoznak, legalábbis akkor, ha az érdekeik úgy kívánja. Ne hagyd, hogy mások akarata eltérítsen arról az útról, amiben belekezdtél. Nem árt egy kis rugalmasság is, ha mindennel végezni akarsz a mai napon.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé bekavarhat a szívügyeidbe. Igaz, hogy a munkádra kell koncentrálnod, de ezt sem szabad elhanyagolnod. Ha kell, ígérj meg dolgokat, de ezek ne legyenek üres ígéretek. Ne legyél semmiben rámenős, a feladatokkal pedig a saját tempódban haladj. Neked pont nem jó, ha kapkodsz, és erőltetett menetben haladsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szerencsés lehet a csillagjegyed, mert a bolygóállás magasabb szintre tudja emelni a szenvedélyedet. Ez nagyon kell most, szóval igyekezz minél jobban kihasználni. A környezeteddel is könnyebben tudod megtalálni a közös hangot. Ha van valami vita, akkor most tökéletesen véget tudsz vetni neki, csak maradj higgadt. A fizikai energiáid is erősek, amik csak a hét vége felé fognak lemerülni. Ezt igyekezz a javadra fordítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben tudsz alkalmazkodni másokhoz, de muszáj leszel kompromisszumot kötni. Ne keresd senkivel se a konfliktust, mert csak felesleges vitákat fogsz kirobbantani. Ne égesd meg magad, ha nem muszáj, inkább törekedj a békére. Most ne tegyél szívességeket, mert van elég feladatod, amit el kell végezned. Közeledik a hétvége, és valószínűleg felszabadultan szeretnéd tölteni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nyugodtan bontsd meg az egyensúlyt a környezetedben, mert lehet ez kell, hogy ki tudd elégíteni az igényeidet. Ha nem leszel boldog és kiegyensúlyozott, akkor nem fogsz tudni rendesen haladni. A pörgéshez neked most arra van szükség, hogy a lehető legkisebb stressz érjen. Ne érezd magad önzőnek, mert az rosszabb, ha elhanyagolod a vágyaidat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az utóbbi időben kicsit szét lehetsz hullva, és azt a figyelmet sem kapod meg a környezetedben, amit igényelnél. Lehet, hogy túlságosan bezárkózol? Muszáj leszel megosztani másokkal az igényeidet, ha változást szeretnél. Haladj mindennel szorgalmasan a következő két napban, mert csak így teremthetsz nyugodt hétvégét magadnak.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sajnos nehezebben folytatódik a heted mint gondolnád. Mielőtt belevágsz a dolgaidba, előbb vissza kell találnod magadhoz. Ma a szokásosnál jobban igényled a barátai társaságot. Hiányolod is azokat, akik messzebb vannak tőled, de ha lehet, hívd fel őket kicsit. Nagyon jó tanácsokat tudnak adni, és vissza is terelnek a helyes útra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van egy kis szabadidőd, akkor át kellene gondolnod a hét további részét. Kihívások fognak rád várni, és mindenre fel kell készülnöd. Legyél hajlandó elsimítani a nézeteltéréseket is, mert azok abszolút nem hiányoznak a nyakadba. A szerelemben valaki nagyon mély és intim kapcsolatba akar veled kezdeni, de nem biztos, hogy engedned kellene neki. Egyszerűen nem passzoltok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerelem lehet ma a jelszavad, amiben kreatív, és felszabadult tudsz lenni. Könnyen megtalálod az utat a kedvesedhez, és le tudod nyűgözni. A bolygók is a szerelmi életet teszik hangsúlyossá. Ha szingli vagy, akkor lehet be fog toppanni az életedbe az igazi. Nem szabad elszalasztanod semmilyen lehetőséget. A munkádban kimagaslóan tudsz haladni, viszont erősen kell koncentrálnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma különös figyelmet tudsz mindenkire fordítani, főleg a partneredre. Jól is teszed, mert kamatostul vissza fogod kapni az egészet pont akkor, amikor szükséged lesz rá. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra. Ez tud igazán boldoggá tenni, szóval engedj neki. Meg tudod mutatni, hogy tudsz te mindenhez alkalmazkodni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A társadalmi tevékenységeknek nagyon kedvez a mai nap. A jelenlegi bolygóállás elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni, szóval használd ki. Azokkal is meg tudod találni a közös hangot, akikkel alapból nem szoktad. Akár ki is békülhetsz valakivel, akivel van egy elhúzódó konfliktusod. Tegyél lépéseket, mert jobb a békesség mindenkinek.

Halak (február 20. - március 20.)

Most egyáltalán nem kötnek le a rutin ügyek, pedig muszáj leszel összeszedni magad. Készíts egy tervezetet, hogy mit kell csinálnod a közeledő hétvégéig. Persze nem kell őrült tempót diktálnod, amit lehet, azt nyugodtan tegyél át holnapra. A lényeg, hogy minden legyen meg a fejedben. Az a legjobb, ha szokatlanul, egyedien kezeled a problémákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás